Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Ar koncertu Rīgā atgriežas „Handsome Furs"

Edgars Āboliņš, 12.09.2011. 14:16 | komentāri (1)

Piektdien, 7. oktobrī, Rīgā trešo reizi viesosies pazīstamais Kanādas indie duets „Handsome Furs", kuru veido grupas „Wolf Parade" ģitārists Dan Boeckner kopā ar sievu, rakstnieci Alexei Perry. Koncerts notiks radio NABA klubā "Nabaklab".
Ar koncertu Rīgā atgriežas „Handsome Furs"

Pēc diviem veiksmīgiem un klausītāju, kā arī mūzikas apskatnieku augsti novērtētiem koncertiem klubā „Depo" šogad „Handsome furs" atgriežas Latvijā, lai prezentētu savu jaunāko albumu „Sound kapital". Albumu šī gada jūnija beigās izdeva ASV izdevniecība „Subpop records", kas savulaik atklājusi daudzas šobrīd aktuālas, kā arī par rokmūzikas ikonām kļuvušas grupas kā „Nirvana", „Soundgarden", „Mudhoney", „Fleet foxes", „The Postal service" un daudzas citas.
Kamēr „Handsome furs" jauno albumu vairāki ievērojami mūzikas izdevumi novērtējuši ar desmit ballu sistēmā augsto atzīmi 8, Dan Boeckner pamatgrupa „Wolf parade" ieslīgusi pārtraukumā, kura beigas neviens no grupas dalībniekiem pagaidām neprognozē.

Šoreiz pirms „Handsome furs" uzstāsies leģendārā pašmāju indie roka apvienība „Baložu pilni pagalmi", kas grupu iesildīja tās pirmajā Latvijas apmeklēšanas reizē.

Biļetes uz 7. oktobra koncertu no šodienas pieejamas visās „Biļešu serviss" kasēs un internetā. Koncerta dienā biļešu cena pieaugs, "Nabaklab" atrodas Rīgā, Z. A. Meierovica bulvārī 12. „Handsome furs" koncerta sākums paredzēts plkst. 21:00

www.nabaklab.lv
www.bilesuserviss.lv
www.tornis.lv/bpp
www.handsomefurs.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV