Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Kino" viesosies dīdžejs no Londonas

Elīna Lebedoka, 13.09.2011. 12:41

Klubs Kino turpina uzsākto sezonu ar pasaules slavenākā naktskluba "Ministry Of Sound VIP" pasaules tūres turpinājumu. Piektdien, 16.septembrī, uz kluba Kino galvenās deju grīdas uzstāsies Džeimss Murejs (James Murrey) un sērijas rezidents DJ Rise. Kluba Hip-Hop un RnB zālē uzstāsies video miksēšanas profesionāļi no Lietuvas – Videoheads.
Klubā "Kino" viesosies dīdžejs no Londonas

Jau divdesmit gadus „Ministry Of Sound" ir viens no pasaules klubu kultūras ievērojamākiem zīmoliem, kas ietver ne tikai vēsturiski zīmīgu klubu, bet arī ierakstu kompāniju, mūzikas pasākumu sēriju un apģērbu firmu. Ne mazāk populāri ir Ministry of Sound meitas zīmolu Hed Kandi, Eiforija, Hard2Beat un Hussle ieraksti.
Šoreiz kā galvenais viesis uzstājas DJ Džeimss Murejs no Londonas.

Džeimss Murejs ir viens no visstraujāk augošajiem talantiem Lielbritānijas klubu dīdžeju aprindās. Pēdējo gadu laikā Džeimsam izdevies iegūt klausītāju cieņu un popularitāti ne tikai savās mājās, bet arī visā Eiropā. Pateicoties tieši klausītāju atsaucībai un veiksmīgiem pasākumiem slavenākajos Ibizas klubos, viņu pamanīja Ministry of Sound menedžeri un nolīga neskaitāmiem pasākumiem savās pasaules tūrēs. Džeimss spēlējis Ministry of sound pasaules tūrē Indijā, Dubajā, Taizemē, Francijā, Igaunijā kā arī Krievijā. Neraugoties uz savu popularitāti, Džeimss vēl arvien turpina iekarot jaunu klausītāju sirdis un ir viens no pieprasītākajiem DJ deju mūzikā!

Uzzini vairāk:
www.facebook.com/jamesmurraydj
www.myspace.com/jamesmurraydj
www.twitter.com/djjamesmurray
www.soundcloud.com/djjamesmurray

Galvenais sezonas jaunums joprojām ir jaunās RnB un Hip-Hop zāles "Show Room" prezentācija. Šoreiz klubā ciemosies Videoheads no Lietuvas. DVJ Gexx zināms arī kā DJ Gesha un Driu pārstāv Hip Hopa un R'n'B, spēlē arī Disko, Latīņu un Drun'n'Base mūziku. Spēlējot kādu no gabaliem, paralēli skatītājiem tiek piedāvāts arī mūzikas video, padarot visu daudz dinamiskāku un krāšņāku.

Uzzini vairāk: http://www.facebook.com/#!/VIDEOHEADS

Kluba zālē "Show Room" noskaņa krāsosies filmas "Piektais elements" toņos. "Tevi sagaidīs kosmiskas go-go dejotājas, seksīgas bārmenes un dažādi interesanti pārsteigumi. Neaizmirsti saņemt savu Multipass," aicina kluba pārstāvji.
Visi laipni aicināti jau šo piektdien, 16.spetembrī naktsklubā „Club Kino", bijušā kinoteātra "Daile" telpās, Kr. Barona ielā 31, no plkst 00:00.

Vairāk info: www.clubkino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV