Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jenny May meklē salsas dejotājus

Guntars Račs, 14.09.2011. 12:47

Dziedātāja Jenny May (Maija Stuģe) šovasar, mainot dziesmu stilistiku, nāca klajā ar veiksmīgu „latino" manierē ieturētu dziesmu „Mi Amor", kas ierakstīta duetā ar spāņu izcelsmes dziedātāju Havjeru. Dziesma joprojām gūst panākumus radiostacijās un mūzikas klubos, bet, nu ir laiks nākamajai dziesmai, kuras latviskās versijas nosaukums būs „Es gribu vēl mīlēt", bet angliski „Awaken My Spirit", un tieši ar šīs versijas videoklipa filmēšanu ir saistīts sekojošs Jenny May aicinājums.
Jenny May meklē salsas dejotājus

„Ja tev ir vismaz 18 gadi un tu proti kustēties salsas ritmos, ja esi plastisks, izjūti mūziku un vari īsā laikā apgūt jaunus salsas dejas soļus, un visbeidzot – ja tevi vilina iespēja filmēties mana jaunā singla "Awaken My Spirit" deju klipā – Tu esi mums vajadzīgs!" saka dziedātāja.

Video klipa filmēšanai tiek meklēti gan pieredzējuši, profesionāli dejotāji, gan vienkārši talantīgi, aktīvi un gados jauni cilvēki, kuriem nav sveši salsas dejas soļi.

Klipa filmēšana paredzēta 30. septembrī Rīgas centrā visas dienas garumā – no agra rīta līdz vēlam vakaram. Aicināti gan individuāli dejotāji, gan jau esoši deju pāri.

Pirmā tikšanās jau šo svētdien, 18. Septembrī, plkst. 13:00 Rīgas Teikas Vidusskolas telpās, Aizkraukles ielā 14.

Papildus informācija un pieteikšanās, rakstot uz e-pastu: awaken-my-spirit@inbox.lv.

Foto: Jenny May. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV