Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sākas biļešu tirdzniecība uz Summer Sound Liepāja 2012

Uldis Akselrods, 15.09.2011. 10:37

Šodien pārdošanā tiek laists ierobežots skaits festivāla „Summer Sound Liepāja 2012" biļešu par īpaši draudzīgām cenām. Biļetes būs pieejamas no šodienas no pulksten 10:00 visās Biļešu servisa kasēs, degvielas uzpildes stacijās „Statoil", kā arī Biļešu servisa mājas lapā - www.bilesuserviss.lv.
Sākas biļešu tirdzniecība uz Summer Sound Liepāja 2012

Vienas dienas biļete šobrīd maksās 8 Ls, divu dienu biļete - Ls 10, divu dienu biļete ar ieeju telšu pilsētiņā - Ls 12. Pirms pasākuma vienas dienas biļete maksās vismaz Ls 15, divu dienu biļete – Ls 20 vismaz.

No šodienas pārdošanā tiek laistas arī VIP biļetes. To cena šobrīd - Ls 25, pirms festivāla tās būs krietni dārgākas. VIP biļete nodrošinās atsevišķu ieeju festivāla teritorijā, kā arī iekļūšanu VIP zonā pie lielās skatuves.

Festivāls, tāpat kā šogad, notiks Liepājas pludmalē un Jūrmalas parkā pilsētas centrā. Uz vairāk kā 5 skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 50 grupas. Līdzās pazīstamiem ārzemju un pašmāju izpildītājiem būs iespēja redzēt un dzirdēt arī ko pilnīgi jaunu un nedzirdētu. Būs padomāts par visa veida izklaides iespējām, notiks sporta pasākumi, atrakcijas. Līdzīgi kā šogad, darbosies arī telšu pilsētiņa. Būs iespēja telšu pilsētiņā novietot kemperus. Festivāla vārti vērsies 2012. gada 6. jūlijā pulksten 17:00.

Pirmie festivāla „Summer Sound Liepāja 2012" mākslinieki tiks izziņoti šī gada decembrī.

Foto: festivāls Summer Sound Liepāja 2011. Foto (c) Aigars Hibneris

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV