Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Bārā Rock'n'Riga koncertēs grupa Wildborn

Anete Kalniņa, 15.09.2011. 14:43

Šo piektdien, 16. septembrī, bārā Rock'n'Riga notiks grupas Wildborn koncerts, kurš ļaus atskatīties atpakaļ grupas līdzšinējā darbībā un iezīmēs zināmas pārmaiņas turpmāk.
Bārā Rock'n'Riga koncertēs grupa Wildborn

Grupa Wildborn radās 2010. gada sākumā, kad četru cilvēku dažādie uzskati, pieredze un vērtību izpratne spēja atrast kompromisu, un vienojošais faktors izrādījās mīlestība pret mūziku, pret īstu un kvalitatīvu rokenrolu.

Grupas sastāvā ir četri cilvēki – vokālists Elvijs Bušs, soloģitārists Renārs Lazda, basģitārists Kaspars Pētersons un bundzinieks Pēteris Žīle. Lai arī kopā spēlēts ir vien nepilnus divus gadus, tomēr šajā laika posmā Wildborn ir ieguvusi daudz klausītājus un atbalstītājus ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā. Latvijā ir pabūts gandrīz visos labākajos rokmūzikas klubos un bāros, vasaras sezonā neaizmirstot arī par festivāliem – FonoFest, Saldus Saule, Pīlādzis – tie ir tikai daži no lielajiem festivāliem, kādos grupa ir uzstājusies. Arī Lietuvā šogad ir gūta lieliska pieredze spēlējot lielākajā Lietuvas rokfestivālā „Roka Naktis". Lēnām, bet mērķtiecīgi tiek strādāts pie debijas albuma ierakstīšanas, kas ir tikai viena no lietām, kuru gribas paveikt.

„Šis koncerts būs īpašs, to var dēvēt par sava veida retrospekciju. Jau pavisam drīz grupas sastāvā būs zināmas pārmaiņas, jo grupas bundzinieks ir nolēmis doties mazliet citā virzienā, tieši tāpēc gribas noslēgt vienu periodu un sākt nākamo, un koncerts ir labākais veids kā to izdarīt."

Papildus koncertam Wildborn šonedēļ izlaiž arī savu jauno singlu ar nosaukumu „Platinum Deadlock".

„Šis ir mūsu pēdējais veikums. Nav konkrēta uzstādījuma, kādas dziesmas mēs gribētu spēlēt, vai kādas mums būtu jāspēlē. Mēs spēlējam to, kas mums patīk un necenšamies to iekļaut vienotā stilā. Astoņdesmito gadu roks ir lieliski, taču tam var likt skanēt arī mazliet citādāk un nebūt ne sliktāk." , komentē grupas vokālists Elvijs Bušs.

Kopā ar grupu Wildborn koncertā redzēsim arī grupu Rebel Riot, kā arī būs pieejamas dažādas izklaides sadarbībā ar veikalu tīklu boards.lv un Volcom.
Koncerta sākums plkst. 21:00.

Ieeja no 18 gadu vecuma

Vairāk par grupu iespējams uzzināt:
http://www.draugiem.lv/wildborn
http://twitter.com/WildbornLV

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV