Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Kino" uzstāsies dziedātājs Akils Vingeits no Francijas

EasyGet.lv, 20.09.2011. 11:51

Piektdien, 23.septembrī, klubā "Kino" notiks pasākums „Live", kurā uzstāsies dziedātājs no Francijas Akils Vingeits (Akil Wingate), kā arī kluba rezidents Dj Rise, informē kluba pārstāve Elizabete Vanaga.
Klubā "Kino" uzstāsies dziedātājs Akils Vingeits no Francijas

Akils Vingeits ir kolorīta personība, ne tikai izcils dziedātājs, bet arī komponists un dažu teatrālu uzvedumu autors. Viņš piedalījies arī daudzās nozīmīgās modes skatēs kā modelis.

Pēdējo desmit gadu laikā Akils kā solists ir sadarbojies ar daudziem zvaigžņu producentiem, to vidū ievērojamākie vārdi ir David Guetta, Joachim Garraud, Aaron McClelland a.k.a. Fonzerelli, Yves LaRock, Mojado, Robert M, Love Dealers u.c.

Līdzās darbam studijā Akils Vingeits aktīvi koncertē gan Eiropā, gan ASV. Šobrīd viņš dzīvo Parīzē un vēl šajā gadā gatavojas piedāvāt dažus muzikālus jaunumus.

Pasākumā līdzās Akilam Vingeitam uzstāsies arī kluba rezidents Dj Rise, piedāvājot svaigāko Soulful, Vocal Tech House stilu mūzikas izlasi.

Otrā kluba zālē (Show Room) uzstāsies dīdžejs Oganes ar aktualitātēm RnB, Hip-hop Dancehall stilos. „Show Room" zālē turpinās arī tematiskās kino ballītes. Septembra tēma ir Luka Besona grāvējs „Piektais elements".
Uzzini vairāk:
http://www.facebook.com/akil.wingate
http://twitter.com/#!/search/akil%20wingate

Savukārt nākamnedēļ, 30. septembrī, klubā "Kino" uzstāsies daudzu house mūzikas hītu izpildītāja, dīdžejmeitene un dziedātāja Rae no Lielbritānijas.
Plašākai publikai Rae zināma kā dīdžeja Sandy Rivera hītu vokāliste. Viņas balss dzirdama dziesmās "Can't Stop", "Persuasion" un jaunākajā Riveras dziesmā „Hide U", kas ir grupas Kosheen hīta kaverversija. Rae ir arī ATFC superhīta "Give Me Luv" vokālā izpildītāja.

Kluba "Kino" lielajā zālē "Main Room" sestdien uzstāsies arī pašmāju Dj Andre Crash, bet kluba jaunajā Hip - Hop & RnB zālē "Show Room" - DJ Ai – Va.

Vairāk informācijas www.clubkino.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV