Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sevi piesaka grupa „The Velvet Supernova"

EasyGet.lv, 21.09.2011. 13:55

Ar pirmo singlu „(Vive La) Resistance" uz Latvijas alternatīvā roka skatuves kāpj grupa „The Velvet Supernova", informē mūziķu pārstāve Aiga Leitholde.
Sevi piesaka grupa „The Velvet Supernova"

Kaut arī „The Velvet Supernova" dalībnieku vidējais vecums ir 20 gadi, visiem ir sava attieksme un vērā ņemama muzikālā pieredze. Pamatīgi apgūtie rokmūzikas izteiksmes līdzekļi grupas mūzikai ļauj uzrunāt plašu mērķauditoriju. Dziesmu „(Vive La) Resistance" mūziķi skaidro: „Tā ir par kluso pretestību, par alternatīvu dzīvesveidu, māksliniecisku redzējumu materiālā pasaulē, abstraktām idejām un abstraktu pieeju, arī par izolāciju un atsvešināšanos" – par pretestību, ar kuru kaut reizi ir saskāries jebkurš radošs cilvēks.

Grupas „The Velvet Supernova" septembris tika aizvadīts „(Vive La) Resistance" video klipa filmēšanā, kura nozīmīgas lomas būs arī grupas kolorītajiem faniem. Mēnesis tiks noslēgts ar pirmajiem koncertiem – 30. septembrī „The Velvet Supernova" uzstāsies Valmierā, klubā „Chill Inn", bet 1.oktobrī - Rīgā, klubā „Nice Place". Vairāk informācijas par koncertiem var atrast grupas mājas lapā: www.thevelvetsupernova.com

Grupa „ The Velvet Supernova" ir Jēcis Zemzaris - balss, Mārtiņš Rudzītis - ģitāra, Kaspars Pētersons - basģitāra, Andris Ēvelis - ģitāra, Pēteris Žīle – bungas.

Papildu info:
http://www.draugiem.lv/thevelvetsupernova/
http://www.thevelvetsupernova.com

http://thevelvetsupernova.tumblr.com/

Foto: The Velvet Supernova. Foto (c) Līga Vītola

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV