Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Biruta Ozoliņa un DJ Monsta piedāvā pirmo dziesmu

EasyGet.lv, 22.09.2011. 10:20

Biruta Ozoliņa un DJ Monsta klausītājiem piedāvā kopprojekta pirmo dziesmu "Garā Pupa", informē mūziķu pārstāve Zane Estere Gruntmane. Dziesma, kura Birutas nodzeltējušo un padzisušo tautasdziesmu lapiņu krātuvītē glabāta, šodien ir ieguvusi pavisam jaunu, ritmiskāku un mūsdienīgāku dvesmu.
Biruta Ozoliņa un DJ Monsta piedāvā pirmo dziesmu

"Katra no dziesmām man reizēm uzšķiļ kādu atmiņu dzirksti. Tas ir kā uzplaiksnījums un epizode no dzīves, kurā ir vērts pakavēties..." Biruta.

Tautasdziesma vieno - dziedātāja un koklētāja Biruta Ozoliņa satikusies ar DJ Monsta (Uldi Cīruli), lai kopīgā ceļā, izmantojot milzīgo un bagāto pieredzi katram savā jomā, veidotu dziesmu pūru ar atmosfēriskām mūzikas skaņu spēlēm, tās papildinot ar Birutas dzīvē pieredzētajiem un piedzīvotajiem stāstiem par dzīvi un tajā satiktajiem cilvēkiem.

Dziesmu iespējams noklausīties šeit.

Birutas Ozoliņas un DJ Monsta sadarbības aizmetņi meklējami 2010. gadā, bet šo gadu dalībnieki sauc par ideju realizācijas gadu. Vasaras noslēgumā Biruta un DJ Monsta viesojās Lietuvā, 7. Starptautiskajā Baltijas valstu folkloras festivālā "Aisūs Kankleliai," kur guva plašu klausītāju atzinību. Toties šobrīd mūziķi strādā pie multimediāla kopprojekta "Nebeidzams gabaliņš dzīves", kuru skatītāji varēs redzēt jau no 14.oktobra Latvijas Nacionālā teātra O!Kartes Jaunajā zalē.

Seko līdzi informācijai: http://www.draugiem.lv/birutadjmonsta/

Foto: Biruta Ozoliņa un DJ Monsta uzstājas Lietuvā. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV