Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Tallinā koncertēs šī gada popmūzikas sensācija Hurts

EasyGet.lv, 22.09.2011. 13:09

Ar gada iespaidīgāko popmūzikas koncertu 14. oktobrī šī gada Eiropas Kultūras galvaspilsētā Tallinā Saku Hallē uzstāsies popmūzikas spīdekļi Hurts, informē "Made nn Baltic" pārstāvis Kristofers Knesis. Viņu dziesmas 'Wonderful Life' un 'Stay' pieprasa klubos visā Eiropā un pērn izdotais debijas albums "Happiness" joprojām ir atrodams pārdotāko albumu sarakstos.
Tallinā koncertēs šī gada popmūzikas sensācija Hurts

Popularitāti Hurts ieguva jau pagājušajā gadā, kad grupas debijas albums "Happiness" iekļuva pārdotāko albumu pieciniekā Apvienotajā Karalistē un citviet Eiropā. Mūzikas medija NME balvu pasniegšanas ceremonijā Hurts triumfēja kategorijā 'Labākā Jaunā Grupa' ('Best New Band'), apsteidzot citus mančestriešus Everything Everything, Līema Galahera grupu Beady Eye, kā arī popularitāti strauji gūstošos amerikāņus The Drums.

Pagājušajā nedēļā, Hurts triumfēja NME veidotajā aptaujā 'Vasaras grupa' ('Band of the Summer'), apsteidzot Kaiser Chiefs, The Killers, Muse un My Chemical Romance.

Hurts tika dibināti 2009. gadā Mančestrā, satiekoties Teo Hačkraftam (Theo Hutchcraft) un Adamam Andersonam (Adam Anderson). Eleganti un mīklaini – Hurts pazīstami ar savu iespaidīgo vizuālo tēlu, kurš, tāpat kā dramatiskā un nedaudz tumšā mūzika, mazliet atgādina astoņdesmito gadu gigantus Tears For Fears.

Pirms Hurts Hačkrafts dziedāja grupā Bureau, savukārt Andersons darbojās grupā Daggers, kas spēlēja kopā ar Geriju Ņūmenu (Gary Numan).

Hurts Igaunijā uzstāsies otro reizi. Pirmo koncertu, milzīgās intereses dēļ, nācās no Rock Cafe kluba pārcelt uz Kalev Arēnu. Toreiz Hurts uzstājās 4000 cilvēkiem, kas tajā laikā bija lielākā auditorija, kādai Hurts spēlējuši.

Atgādinām, ka Hurts Latvijā bija redzami šī gada festivālā Positivus, sniedzot vienu no festivāla enerģiskākajiem priekšnesumiem.

Uz Tallinu iespējams nokļūt ar Ecolines, Lux Express, Hansabuss un citiem autobusiem, kā arī lidot ar Air Baltic. Koncertu organizē New Line Agency. Biļetes var iegādāties Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – to cena ir 23 lati.

Foto: Hurts. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV