Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"Bloc Party" ignorē dziedātāju

Mārtiņš Zviedris, 22.09.2011. 14:45

Britu rokapvienības frontmens Kele Okereke nav drošs par savu turpmāko dalību grupā pēc tam, kad pārēje dalībnieki devās studijā, viņam par to neko neteikuši.
"Bloc Party" ignorē dziedātāju

Dziedātājs "NME" stāsta, ka nesen pamanījis ģitāristu Raselu Liseku, basistu Gordonu Mouksu un bundzinieku Metu Tongu pie mēģinājumu telpas Ņujorkā, bet pats neesot uzaicināts pievienoties.

"Apmēram pirms trim nedēļām tepat Astotajā avēnijā, ieturot maltīti, pēc firzūras atpazinu kādu garāmgājēju. Tas bija Rasels. Gribēju viņam uzsaukt, bet viņš mani nepamanīja. Sekoju ap stūri. Ieraudzīju Metu, Gordonu un Raselu, stāvot pie mēģinājumu telpas. Viņi iegāja iekšā," atgadījumu atceras Okereke, izsakot cerību, ka neesot no grupas "atlaists", un atzīstot: "Tiešām nezinu, kas notiek, jo pēdējā laikā neesam runājuši, un man gluži vai bail jautāt."

Nesen Okereke presei gan vēstīja: pēc vairāku gadu pārtraukuma nu beidzot "Bloc Party" domā drīzumā visi kopā sākt darbu pie jauna albuma. To, ka grupa septembrī paredzējusi sanākt kopā, apstiprināja arī Liseks.

"Bloc Party" līdz šim pēdējais studijas albums "Intimacy" iznāca 2008. gadā.

Foto: Bloc Party. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV