Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Bārs „I Love You" sāk koncertu sezonu

EasyGet.lv, 22.09.2011. 23:34

Līdz ar rudens atnākšanu Vecrīgas bārā „I Love You" atsākas „ILY Sessions" koncerti. "Turpmāk mūziķu uzstāšanās notiks vismaz divas reizes mēnesī - gan, kā ierasts, sestdienās, gan arī trešdienās. Piedāvāsim ne vien pašmāju grupu koncertus, bet arī viesus no tuvākām un tālākām ārzemēm, informē bāra "I Love You" pārstāve Dace Volfa.
Bārs „I Love You" sāk koncertu sezonu

Trešdien, 28. septembrī, „ILY Sessions" sezonu atklās indie/folk dziesminieks Markas Palubenka no Lietuvas. Bijušais grupas „Grim City" dalībnieks šogad sāka solokarjeru un vasaras festivālos pierādīja sevi kā lielisks koncertu mākslinieks. Viņa balss kopā ar ģitāru, perkusijām un datoru veido atbrīvotu, pozitīvu un pievilcīgu gaisotni. Septembrī Markas izdod savu pirmo solo EP „Love, Jazz and the Devil".

Vairāk informācijas par Markas Palubenka:
http://secretthirteen.org/markas-palubenka/

Markas Palubenka – Jazz

Markas Palubenka – Easter Comes (live)

Nākamais „ILY Sessions" koncerts gaidāms 15. oktobrī, kad „I Love You" bārā atkal uzstāsies britu dziesminieks Niks Pārkers, kurš šeit ar panākumiem koncertēja jau pagājušajā ziemā.

Koncertu sākums plkst. 22:00.

Bārs „I Love You" atrodas Vecrīgā, Aldaru ielā 9. Ieeja vienmēr bez maksas.

Vairāk informācijas: www.iloveyou.lv

Foto: Markas Palubenka. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV