Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupa "Into One" laiž klajā „Labvēlīgā Tipa" dziesmas kaverversiju

EasyGet.lv, 23.09.2011. 14:55

Grupa "Into One" klausītāju vērtējumam nodod savu jaunāko veikumu – grupas Labvēlīgais Tips dziesmas kaverversiju „Es nav redzējis tevi jau sen", informē Inita Zīmele.
Grupa "Into One" laiž klajā „Labvēlīgā Tipa" dziesmas kaverversiju

Dziesma ierakstīta sadarbībā ar grupu Labvēlīgais Tips pēc LTV7 rīkotā mūzikas grupu konkursa „Troksnis 3", kurā dalībniekiem bija jāsagatavo žūrijas locekļu – mūziķu dziesmas kaverversija, un tā nu sagadījās, ka raidījumā, kurā piedalījās "Into One", žūrijā bija grupas Labvelīgais Tips mūziķi. Dzirdētā versija viņiem uzreiz iepatikās un tika apsolīts, ka Labvēlīgais Tips finansēs „Es nav redzējis tevi jau sen" ierakstu studijā. Vīrs un vārds – dziesma ir ierakstīta un tiek nodota plašākai publikai, par ko "Into One" mūziķi saka lielu paldies grupai Labvēlīgais Tips.

Par kaverversijas tapšanas procesu stāsta "Into One" mūziķi: „Gatavojot konkursam izvēlēto dziesmu, sākām 'spēlēties' ar mūzikas stiliem, izmēģinot to dažādās versijās, kamēr nonācām līdz gala variantam, kāds šobrīd dzirdams ierakstā."

Dziesmas ieraksts tapis ierakstu studijā „GEM" sadarbībā ar Ediju Gņedovski.

Dziesmu iespējams noklausīties grupas "Into One" mūzikas profilā sociālajā tīklā draugiem.lv - http://www.draugiem.lv/intoone/

Grupā "Into One" kopā spēlē septiņi jaunieši: Lība Ēce-Kalniņa (vokāls), Rūta Dūduma (vokāls), Valters Mucenieks (saksofons), Didzis Lauva (taustiņi), Sergejs Fomins (ģitāra), Māris Mekšs (bass) un Ansis Ēcis (bungas).

Šogad aprit apaļi pieci gadi kopš "Into One" dibināšanas un to grupa atzīmēs ar dzimšanas dienas ballīti klubā „Pie L Tipa" (Raiņa bulvāris 21) 8. oktobrī.

Video no LTV7 raidījuma SeMS mūzikas grupu konkursa „Troksnis 3" ar grupas "Into One" dalību iespējams noskatīties šeit: http://www.vimeo.com/28660617

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV