Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

[Ex] da Bass singls izdots Baltijā

EasyGet.lv, 26.09.2011. 11:09

Latviešu dīdžeja un producenta [Ex] da Bass aktuālais singls "High On" ir pieejams arī deju mūzikas cienītājiem ārpus Baltijas. Tas kopā ar remiksu konkursa labākajiem darbiem digitālā formātā izdots Igaunijas ierakstu kompānjas "Blaya Music" paspārnē, informē didžejs.
[Ex] da Bass singls izdots Baltijā

Dziesmas vokālo partiju iedziedājusi britu dziedātāja Džesika Palmer (Jessica Palmer), kuru producenti izvēlējās, pateicoties viņas lieliskajam balss tembram. Džesika ir piedalījusies daudzos ierakstos, starp kuriem arī tādi, kas izdoti "Ministry Of Sound" un daudzās citās deju mūzikas ierakstu kompānijās.

Remiksu konkursā piedalīties tika aicināti Latvijas, Lietuvas un Igaunijas producenti. Kā tika ziņots, absolūti labākā remiksu konkursa darba autors savā īpašumā iegūst galveno balvu – dāvanu karti 150 eiro vērtībā no dīdžeju tehnikas veikala "Discomania" (www.discomania.lv), kā arī tā samiksēšanu un māsterēšanu profesionālā ierakstu studijā. "Paziņoju, ka par remiksu konkursa uzvarētāju ir kļuvis Mandkran – jauns un talantīgs producents no Latvijas, kura remiksu starp vairākiem desmitiem, par labāko atzina žūrija", stāsta [Ex] da Bass. "Viņa remikss ir emocionāls, rosina pārdomas un liek lidot!" Pats Mandkran, jautāts par to, kapēc viņš radījis tieši šāda stila versiju, atbild: "Laikam jau tāpēc, ka pašam šāda stila mūzika ir visstuvākā. Lai arī sakumā bija nedaudz savādāka ideja par skanējumu, es priecājos ka remikss sanāca tieši tāds kādu jūs to dzirdat."

Vēl singlā iekļauti žūrijas atzītie latviešu N'Works, MBerg un DB & SD remiksi, igauņa Notrak versija, kā arī papildus – Adam Liria un paša [Ex] da Bass Feel So Good remiksi.

Singls ir atrodams lielākajos un populārākajos online mūzikas veikalos pasaulē, tādos kā Beatport, Juno, Trackitdown, DJShop, Musicload un citos.

Sīkāka informācija:
http://exdabass.draugiem.lv
http://www.djtop.lv/dj/ex-da-bass
http://www.myspace.com/officialexdabass
http://www.youtube.com/officialexdabass
http://www.illegal.lv

Foto: [Ex] da Bass. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV