Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

LNSO sezonas atklāšanas koncertu diriģēs Mārtiņš Ozoliņš

EasyGet.lv, 27.09.2011. 08:06

Nopietnu personisku iemelsu dēļ, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra galvenais diriģents un mākslinieciskais vadītājs Karels Marks Šišons nediriģēs LNSO sezonas atklāšanas koncertu Rīgā 29. septembrī, kā arī atcēlis koncertturneju pa Eiropu kopā ar Vācu Radio filharmonisko orķestri SWR. K.M.Šišona vietā koncertu diriģēs jaunais un daudzsološais latviešu diriģents Mārtiņš Ozoliņš, informē LNSO Komunikāciju vadītājs Mārtiņš Pučka.
LNSO sezonas atklāšanas koncertu diriģēs Mārtiņš Ozoliņš

Neskatoties uz izmaiņām, LNSO 2011./2012. gada koncertsezonas atklāšanas koncerts notiks kā plānots – 29. septembrī plkst. 19:00 Lielajā Ģildē. Programmā: Jāņa Ivanova „Svinīgā prelūdija", Rimska-Korsakova žilbinoši krāšņā „Šeherazade" un Pētera Čaikovska Vijoļkoncerts izcilā krievu vijolnieka Sergeja Krilova izpildījumā.

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) ir viens no senākajiem un tradīcijām bagātākajiem klasiskās mūzikas profesionālajiem kolektīviem Latvijā un šogad jau 85. gadu priecēs klasiskās mūzikas cienītājus ar izciliem koncertiem.

Vairāk informācijas: www.lnso.lv

Foto: diriģents Mārtiņš Ozoliņš. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV