Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grupas "Parara" un "Bērnības Milicija" koncertēs klubā "Space Dog"

EasyGet.lv, 27.09.2011. 15:36

Sestdien, 1. oktobrī, Vecrīgas klubā Space Dog draudzības spēli uzspēlēs grupas Parara (math/post-rock-indie) un Bērnības Milicija (indie rock), informē kluba pārstāve Ildze Mizone.
Grupas "Parara" un "Bērnības Milicija" koncertēs klubā "Space Dog"

Grupa Parara ir viens no pēdējo gadu patīkamākajiem alternatīvās mūzikas pārsteigumiem. Puiši tiko pabijuši studijā un gatavi nākt klajā ar jaunu materiālu, kā arī top jauns video klips. Grupa Parara nebeidz mūs pārsteigt, arī šajā koncertā dzirdēsim un redzēsim ko jaunu un nebijušu.

Vairāk informācijas par grupu: www.parara.lv

Grupa Bērnības Milicija, kas pastāv no 2002.gada, pieder pie tā dēvētajām 'Torņa grupām'. Tur arī uz lentām tika ierakstīts debijas albums "Mūzika dejām" (Tornis, 2004). Kopš tā laika grupas skanējums ir mainījies, kļūstot daudz konkrētāks, spēcīgāks. Pēc aktīvas koncertēšanas Latvijas Radio studijā tika ierakstīts otrs albums "Naktī guļot uz muguras" (Tornis, 2008). Šobrīd tas ir viens no retajiem Latvijas ierakstiem, kura dziesmas spēlētas ārvalstu radio vairāk par pāris reizēm. Ap 2009./2010.gadu grupas sastāvs mainījās un Bērnības Milicija ieguva jaunas vēsmas. Šī gada martā Bērnības milicija izdeva minialbumu 'Nevieta', ko var lejupielādēt grupas mājaslapā www.bernibasmilicija.lv.

Koncerts solās būt pārsteigumiem pilns, vien no tiek - grupa Parara piesaistījusi mūziķi no Bērnības Milicijas.

Pēc koncerta par dejām gādās DJ Uģis Briedis (VETO).

Ieeja bez maksas, sākums plkst. 22.00.

Foto: grupa Parara. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV