Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Opera "Stokholmas sindroms" klubā "Nabaklab"

EasyGet.lv, 27.09.2011. 16:34

3. oktobrī klubā "Nabaklab" būs pagaidām vienīgā un, iespējams, pēdējā iespēja dzirdēt Kaspara Rolšteina un Regnāra Vaivara operu "Stokholmas Sindroms" koncertversijā, informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš. Koncerta apmeklētājus gaidā deviņi solisti, pieci mūziķi, zemas frekvences un viss pa īstam.
Opera "Stokholmas sindroms" klubā "Nabaklab"

Augusta beigās Andrejsalā notika komponista Kaspara Rolšteina un režisora Regnāra Vaivara avangarda operas "Stokholmas Sindroms" pirmizrāde. Tie bija jauki brīži visiem, kam tuva drone, doom, avangarda metāla un postpanka mūzika, jo tieši šo stilu sintēze ir pamats "Stokholmas Sindroma" kompozīcijām.

Jāatgādina, ka tehnisku iemeslu dēļ operas autori koncerta apmeklētājiem iesaka katram gadījumam nodrošināties ar ausu aizbāžņiem. Šis pasākums nav ieteicams maziem bērniem un personām ar akūtu iekšējo orgānu saslimšanu.

Operas mūziku un libretu K. Rolšteins sarakstījis pēdējo trīs gadu laikā, „Stokholmas sindroms" vēsta par mūsdienām, īpaši atsedzot t. s. Rietumu pasaules uzskata bojāeju. Operas darbība risinās Stendē, Rīgā un Kosmosā, un, līdztekus citiem varoņiem, skatītājiem būs iespēja just līdzi arī, piemēram, pusdievu Abasa un Volfovica piedzīvojumiem Latvijā.

Izrādes sākums 3. oktobrī plkst. 20:30, biļetes pieejamas klubā pirms koncerta sākuma un to cena būs 3 lati studentiem un 5 lati visiem pārējiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV