Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Kino" viesosies dīdžejmeitene-soliste Rae

EasyGet.lv, 28.09.2011. 12:34

Piektdien, 30. septembrī, klubā "Kino" uzstāsies dīdžejmeitene-soliste Rae, šogad jau trešo reizi atgriežoties uz kluba galvenās skatuves, informē kluba pārstāve Elizabete Vanaga.

Rae (Rej) vārds pirmo reizi izskanēja 2008. gadā, kad leģendārais Sandy Rivera (pazīstams arī ar vārdu Kings Of Tomorrow) kopā ar mazpazīstamo solisti no Londonas izlaida singlu „Can'tStop". Īsā laikā dziesma iekaroja pasaules deju mūzikas topu virsotnes un atnesa pasaules slavu ne tikai cienījamajam house mūzikas lauciņa darbonim, bet arī šīs veiksmīgās kompozīcijas balss īpašniecei – Rej. Tālākā Rej karjeras attīstība norisinājās pēc scenārija. Trīs gadu laikā neparastā meitene ir paspējusi ierakstīt veselu virkni dziesmu kopā ar tādiem globāla mēroga spīdekļiem kā ATFC, MichaelGray, Danism, StudioApartment, JuanKiddun, kā arī SandyRivera.

Šogad Rej kopā ar SandyRivera atkal ir izdevusi dažas kompozīcijas, no kurām visslavenākā ir kaverversija Kosheen klasikai „HideU".

Rej apvieno sevī retu līdzsvaru starp enerģiski tehnisko dīdžeju un vokālisti, turklāt, atšķirībā no klasiskā dīdžeja seta, paralēli miksējot dziesmas, viņa uzstājas dziedātājas lomā, tādā veidā padarot savas performances vēl krāšņākas.

Iesildošo un noslēdzošo vakara daļu aizpildīs kluba rezidenti Andre Crash, kā arī Dj Laso.

Piektdienas vakarā otrā kluba zālē „Showroom"turpināsies Luka Besona kulta kinolentes „Piektais elements" tēma dīdžeja AI-VA muzikālajā pavadījumā Rnb unHip-Hop stilā.

Klubs "Kino" atrodas bijušā kinoteātra „Daile" telpās Kr.Barona ielā 21.

Pasākuma sākums - tieši pusnaktī.

Vairāk informācijas: http://www.clubkino.lv/

Savukārt nākošnedēļ klubā "Kino" viesosies DJ QUEST no Igaunijas:
www.myspace.com/questestonia
www.soundcloud.com/djquest
facebook.com/xdjquest
quest.hiphop.ee

Pēc pieraksta viesu sarakstā mājaslapā Facebookieeja bez maksas. Bez pieraksta ieeja: Ls 5,-. Pēc plkst. 03.00 ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV