Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

"The Cure" vēl septiņos koncertos spēlēs trīs pirmos albumus

Mārtiņš Zviedris, 29.09.2011. 17:04

Reaģējot uz klausītāju atsaucību līdzīgā uzstāšanās reizē šogad Austrālijā, britu "post punk" klasiķi nolēmuši Londonā, Ņujorkā un Losandželosā novembrī atkaņot trīs pirmos albumus – "Three Imaginary Boys" (1979), "Seventeen Seconds" (1980) un "Faith" (1981) – pilnā koncertversijā.
"The Cure" vēl septiņos koncertos spēlēs trīs pirmos albumus

Koncertsērija, kam dots nosaukums "Reflections", 21., 22. un 23. novembrī notiks "Pantages Theatre" Losandželosā, 25., 26., un 27. novembrī – "Beacon Theatre" Ņujorkā.

Uz 15. novembrī paredzēto koncertu Karaliskajā Albertholā Londonā biļetes būs nopērkamas no pulksten 9 rītā 30. septembrī, atsaucoties uz informāciju grupas mājaslapā, vēsta "NME".

Katram albumam veltītā koncertdaļa ilgs apmēram 40 minūtes, un uzstāšanos noslēgs pusstunda, kurā būs dzirdamas citas agrīnā "The Cure" kompozīcijas. Grupas mājaslapa vēsta, ka gaidāmajos koncertos līderim, pašreizējā "The Cure" vienīgajam oriģināldalībniekam Robertam Smitam un pārējiem trim, kas pašlaik spēlē ansamblī, – taustiņniekam Rodžeram O'Donelam, basistam un taustiņniekam Saimonam Gelapam un bundziniekam Džeisonam Kūperam – pievienosies agrīnā "The Cure" dalībnieks taustiņnieks un perkusionists Lorenss Tolhērsts.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV