Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Gustavo izziņo „Pilsētas portāla" atgriešanās koncertsēriju

EasyGet.lv, 03.10.2011. 09:45

Galvaspilsētā atkal atvērsies „Pilsētas portāls". 9., 10., 11., 12. novembrī kinoteātrī „Rīga"/Splendid Palace akustiski eklektiskā koncertprogrammā tiks izpildītas dziesmas ne tikai no visiem Gustavo albumiem, bet arī būs dzirdami vairāki pirmatskaņojumi, informē Gustavo menedžments. Turklāt šī koncertsērija šogad būs vienīgā iespēja baudīt mūziķa daiļradi dzīvajā.
Gustavo izziņo „Pilsētas portāla" atgriešanās koncertsēriju

„Pilsētas portāla" pirmais cēliens notika šī gada aprīlī, kad četros vakaros kinoteātrī „Rīga" pulcējās aptuveni 2000 klausītāju. Skanēja kompozīcijas no albumiem „Beidzot", „Pa pāris pantiem/ Viesības viesnīcā" un „Trešā elpa" – ausij zināmas un pierastas, tomēr tas bija pavisam cits Gustavo, cita mūzika. Piedāvājam klausītāju iespaidus par „Pilsētas portāla" pirmo koncertsēriju:

„Toreiz ļoti daudzi cilvēki uz koncertiem netika un pēc vairākkārtējiem lūgumiem mēs nolēmām „Pilsētas portālu" iedarbināt vēlreiz. Jaunie koncerti tiks papildināti ar līdz šim nedzirdētām kompozīcijām un vizuālajiem materiāliem, lai arī tiem, kuri nāks atkārtoti, būtu pārsteigums," saka Gustavo.

„Pilsētas portāls 2" būs simbolisks noslēgums mūziķa radošajam 2011. gadam un atspēriena punkts jauna materiāla radīšanai. Atgādinām, ka šogad Gustavo kā nacionālais hedlaineris uzstājās pašmāju lielākajos festivālos „Positivus" un „Summer Sound", prezentēja „Pilsētas portāla" pirmo koncertsēriju un vairākus videoklipus. Pēc „Pilsētas portāla 2" Gustavo dosies studijā rakstīt jaunu materiālu, tāpēc izmantojiet iespēju pēdējoreiz pirms garāka pārtraukuma redzēt mūziķi uzstājamies dzīvajā.

Biļetes uz „Pilsētas portālu" iepriekšpārdošanā maksā 10 un 15 latus. Tās var iegādāties kinoteātrī „Rīga"/Splendid Palace un „Biļešu Serviss" kasēs visā Latvijā, kā arī internetā: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/hip-hops_un_reps/?show=23442

Kas ir eklektika un kāpēc kino „Rīga"/Splendid Palace? - Eklektika pēc definīcijas ir dažādu uzskatu, teoriju, idejisko virzienu savienošana un pēc šāda principa darbosies arī „Pilsētas portāls". Koncerta norises vieta, kino „Rīga", ir izvēlēta apzināti, jo kinoteātris pulcē ļoti dažādu publiku. Katram no zālē sēdošajiem ir atšķirīgs pasaules redzējums, ienākumi, mērķi, taču tiklīdz zālē izdziest gaisma, mēs visi dodamies kopīgā ceļojumā pa filmas uzburtajām ainām. „Pilsētas portāls" pēc formas nedaudz atgādinās kino un baudīt to varēs sēdus.

Foto: Gustavo Foto. (c) Māris Lapiņš (ML Studio)

Video (c) Ivars Trautmanis (día studio)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV