Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

FM Belfast jau ceturtdien uzstāsies Palladium Rīga

EasyGet.lv, 03.10.2011. 14:28

6. oktobrī jaunajā koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies labākā un jautrākā ballīšu grupa no Īslandes – FM Belfast, informē Positivus Music sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Andžāne. Biļetes par Ls 11.00 pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā.
FM Belfast jau ceturtdien uzstāsies Palladium Rīga

Īslandiešu grupa FM Belfast radās kā studijas koncepts 2005. gadā, bet drīz vien pārtapa īstā grupā, kad pirmo reizi 2006. gadā uzstājās kāda mākslas projekta ietvaros alā Farēru salās. FM Belfast piemīt pāri plūstoša, spēcīga enerģija, un katra uzstāšanās ir negaidīta, eksplozīva un patiešām aizraujoša, jautra performance. Grupas mūzika ir eklektisks kokteilis, kurā sajaukts digitalizēts sinti pops, elektropops, un tajā jaušama ietekme gan no New Kids On the Block, gan Rage Against the Machine.

Koncertos FM Belfast sastāvs svārstās no trim līdz pat 45 cilvēkiem – atkarībā no tā, kas ir pieejams koncerta laikā un instrumentu klāstā, un ir arī tādi retumi kā, piemēram, govju zvani. Ietekmīgais amerikāņu mūzikas žurnāls Spin uzslavējis grupas dzīvās uzstāšanās, un vairāki citi amerikāņu mūzikas žurnāli atzīmējuši FM Belfast kā vienu no tām, kas šogad noteikti bija jāredz pasaulē lielākajā jauno grupu festivālā SXSW Teksasā, ASV. Grupai patīk uzstāties, un tā ir nospēlējusi neskaitāmus koncertus Eiropas klubos un festivālos. Šajā vasarā iznāks FM Belfast otrais albums.

Tiem, kam dzimšanas diena ir oktobra sākumā, ir palaimējies – dzimšanas dienas ballīte noteikti būs izdevusies, jo tajā spēlēs labākā un jautrākā ballīšu grupa – FM Belfast! Biļetes maksā Ls 11.00 un pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Līdz šim izsludināto Palladium koncertu grafiks:

6.oktobrī FM Belfast
12.oktobrī Kaiser Chiefs
15.oktobrī Anna Kalvi
1.novembrī Hooverphonic
3.decembrī Iļģi

Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Papildu informācija:
www.positivus.com
http://fmbelfast.com/

Foto: FM Belfast. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV