Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Gacho piedāvā singlu kopā ar videoklipu

EasyGet.lv, 03.10.2011. 15:09

Kā iepriekš tika solīts, šodien Gacho prezentē savu jaunāko singlu „Kas Tu Esi?" kopā ar oficiālo mūzikas video, informē mūziķa menedžeris Kaspars Jansons.
Gacho piedāvā singlu kopā ar videoklipu

Dziesmas mērķis ir dot iespēju cilvēkiem aizdomāties, ar ko tie savā dzīvē nodarbojas un iedrošināt cilvēkus darīt lietas, kuras mīl. Dziesmas videoklipā ir filmējušās ap 30 leģendāras pašmāju personības, kuras dzīvē ir sasniegušas ļoti daudz tikai pateicoties viņu mīlestībai pret darbu.

Dziesmu producējis ir patlaban pieprasītākais Zviedrijas hiphopa mūzikas producents Gameboii, jeb īstajā vārdā Džefs Patriks Romans, kuru pirms pāris gadiem Zviedrijā pirmoreiz izdzirdēja kā hīta „Follow Me" autoru, kuru izpilda Pato Pooh un Adam Tensta, un patlaban šī dziesma ir ieguvusi vēlreiz plašu popularitāti pateicoties „Swedish Idol" televīzijas raidījumam.

Gameboii šobrīd producē gaidāmos albumus tādiem zviedru hiphopa smagsvariem kā Lazee, Eboi, un citiem, un viņš ir arī galvenais Gacho albuma producents, kurš albumā veidojis vairākas kompozīcijas.

Gacho ar komandu vēlas pateikties visiem cilvēkiem, kuri piedalījās klipā un konkrēti fotogrāfam Nilam Vilnim; basketbolistam Armandam Šķēlem; radiodīdžejam Tomam Grēviņam; dabas draugam Ingmāram Līdakam; Artūram Pavlovam un „fiksīšu komūnai"; drifteriem Gatim Lapānam un Jānim Eglītem; topmodelei Gintai Lapiņai; grafiti māksliniekam Krys; „Ritma Institūta" vadītājiem DJ Rudd un DJ Ai-Va; aktrisei Rēzijai Kalniņai; cīkstonim un uzņēmējam Mārtiņam Eglem; gleznotājiem Jutai Policjai un Marekam Gureckim; Neo; modes dizainerei Natālijai Jansonei; skaņu pavēlniekam Tālim Timrotam; skeitbordistam Madaram Apsem; pavāram un uzņēmējam Mārtiņam Sirmajam; „Ghetto Games" vadītājam Raimondam Elbakjanam; modes dizainerei Aļonai Bauskai (QooQoo); radiopersonībai Sandrai Glāzupai; BMX braucējam Edmundam Zundam; deju studijas vadītājam Edmundam Veizānam; inlainerim Nilam Jansonam; mūziķim Igo.

„Filmēšanas darbus bijām aizsākuši jau jūlija beigās un pēdējos kadrus pārfilmējām pagājušajā nedēļā. Līdz ar to šis filmēšanas process mums saistās ar tādu garu maratonskrējienu, kas beidzot ir laimīgi iegājis finiša taisnē un palicis vien skrējiens pie skatītāja," par video bilst Gacho.

Pie mūzikas video tapšanas strādāja BlackMarketVideos.

Publicitātes bildes konkursā uzvarēja Santa Būmeistare.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV