Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Kādas sievietes stāsts Ievas Paršas jaunajā soloprogrammā

EasyGet.lv, 03.10.2011. 17:14

„Latvijas Koncerti" aicina uz Rudens kamermūzikas festivāla kamerizrādi „Kādas sievietes stāsts" trešdien, 5. oktobrī Spīķeru koncertzālē plkst. 19. 30, informē VSIA" Latvijas Koncertu" sabiedrisko attiecību vadītāja Rinta Bružēvica.
Kādas sievietes stāsts Ievas Paršas jaunajā soloprogrammā

Spēcīga dramatiskā talanta un skaistās plašu iespēju balss īpašniece Ieva Parša nāk klajā ar jaunu soloprogrammu, kuras pamatā – sievietes jūtu pasaules dažādas izpausmes. Programmā Emīls Dārziņš, Johanness Brāmss un Roberts Šūmanis kā romantisma laika ideālu iemiesotāji, Bendžamins Britens un Džons Keidžs kā 20. gadsimta ļoti atšķirīgi klasiķi, vēl virkne citu komponistu un arī dziedātājas "firmas zīme" – Lučāno Berio neticamo trokšņu partitūra "Sekvence sievietes balsij".

Pie klavierēm – Ievas Paršas uzticamais un ilggadējais koncertmeistars Aldis Liepiņš. Ar savu režisorisko redzējumu šo koncertprogrammu palīdzēs veidot Zane Kreicberga.

Ieva Parša: „Šis stāsts būs kā sievišķības skicējumi. Tajā atklāsies sieviete visdažādākajās izpausmēs – kā intelektuāle, kā māte, kā mīlētāja, kā bērns, kā vientuļa un kā sabiedriska būtne. Visi skicējumi savirknēsies vienā stāstā. Tas būs mans stāsts, ko jums pastāstīšu daudzu vīriešu komponētā mūzikā kopā ar Aldi un Zani."

Vairāk informācijas: www.latvijaskoncerti.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV