Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Saulkrastos tiks atklāta jauna sarīkojumu sērija „Dejas bildēs"

EasyGet.lv, 04.10.2011. 14:25

Notiekošajos pasākumos ir ierasts, ka uz video ekrāniem pie pasākuma galvenās skatuves tiek attēlotas video projekcijas un rādīti dažādi rullīši. Bet kā tas ir atrasties šo bilžu vidū? Nāciet uz izbaudiet „Dejas bildēs"!
Saulkrastos tiks atklāta jauna sarīkojumu sērija „Dejas bildēs"

7. oktobrī no plkst.22:00 Saulkrastos klubā „Katrīnbāde" notiks jaunās "Baltic Dance Factory" pasākuma tūres „Dejas bildēs" atklāšanas pasākums .

"Galvenais šajā pasākumu sērijā būs bildes. Video projekcijas aptvers visu kluba telpu, nekādas gaismas- tikai video, kas radīs neierastas emocijas un liks paraudzīties uz klubu no cita skatu punkta," ieceris raksturo sarīkojuma organozatori. Par bilžu rādīšanu rūpēsies video projekciju gurū un pasākuma galvenais viesis VJ Kosmoss.

Fonā spēlēs un deju ritmos apmeklētājus aizraus bootlegu karaļi DJ Beatax un DJ Trakais Mārtiņš.

Vakaru no plkst. 22:00-00:00 ievadīs „Eiropas Hitu Radio" raidījuma Top 5 vadītājs DJ Mārtiņš Kreilis, piedāvājot nedēļas divdesmit labāko dziesmu remiksus.

Ieejas maksa: Ls 2,-

Atbalsta: "Eiropas Hitu Radio", "Pioneer DJ", "Progressive FM", 1188.lv, redzams.lv, Idejudruka.lv, draugiem.lv, kasnotiek.lv, easyget.lv.

Organizē: "Baltic Dance Factory" - www.bdf.lv

Seko līdz: http://twitter.com/BDFlv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV