Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Klubā "Kino" svinē Ebreju jauno gadu

EasyGet.lv, 05.10.2011. 07:57

Piektdien, 7. oktobrī, klubs "Kino" turpinās iesākto sezonu ar pasaules slavenākā naktskluba "Ministry Of Sound" pasaules tūres turpinājumu, bet sestdien, 8. oktobrī, klubā norisināsies Ebreju jaunā gada svētku svinības, informē kluba pārstāvis Jānis Muktupāvels.
Klubā "Kino" svinē Ebreju jauno gadu

Divdesmit gadu pastāvēšanas laikā Ministry of Sound ir kļuvis par ļoti nozīmīgu spēlētāju pasaules klubu kultūrā. Ministry of Sound atrodas ne tikai Londonas centrā, bet arī Ēģiptē un Malaizijā. Daudzās valstīs ik nedēļu notiek šī zīmola veidoti pasākumi, kas pulcē tūkstošiem cilvēku. „Ministry Of Sound" ietver ne tikai vēsturiski zīmīgu klubu, bet arī ierakstu kompāniju, mūzikas pasākumu sēriju un apģērbu firmu. Ne mazāk populāri ir Ministry of Sound meitas zīmolu Hed Kandi, Eiforija, Hard2Beat un Hussle ieraksti.

7. oktobrī „Ministry of Sound" pasākuma īpašais viesis Latvijā būs kluba rezidente DJ Rebecca Vasmant, kā arī Latvijas „Ministry of Sound" pasākumu rezidents DJ Rise.

Pēdējo gadu laikā Mis Vasmant priecējusi klausītājus nesaskaitāmi daudzās ballītēs, spēlējot tādos pasaulē pazīstamos klubos kā Kinki Malinky, Destroy Disco, Liquid Funk, Charlies Angels Ibiza un, protams, Ministry Of Sound. Rebecca ir apceļojusi teju vai visu pasauli, uzstājoties Ķīnā, Singapūrā, Čīlē, Lielbritānijā un, protams, savās mājās Skotijā, kur viņu var sastapt tādos klubos, kā Turnmills, Pacha London, Dragon Eye, Birmingham, kur uzstājusies kopā ar tādām tehno un house mūzikas zvaigznēm, kā X-press 2, Jo Mills, Paul Oakenfold, Joey Negro, Michael Patterson, Amber D'amour, Filterheadz, Max Herbert, Tania Von Pear, Luciano un citiem.

Rebecca Vasmant veiksmīgi darbojas arī kā producente strādājot pie tādiem projektiem kā The Bulgarian, Digital Filth, Kelevre, Jon Fitz, Max Herbert un citiem.

Šī būs pirmā Rebecca Vasmant uzstāšanās Latvijā.

Kluba "Show Room" deju zālē turpināsies aizsāktā Holivudas filmas „Piektais Elements" tematiskais pasākums, kurā uzstāsies Latvijā pazīstamais dīdžejs Ai-Va. Paralēli ierastajiem r'n'b un hip-hop ritmiem DJ uz kluba videoekrāniem atskaņos arī dažādus mūzikas videoklipus.

Ar pierakstu Facebook viesu sarakstā ieeja bez maksas, bez pieraksta viesu sarakstā 5 LVL. Pēc plkst. 3:00 ieeja ir bez maksas. Viesu sarakstā iespējams pierakstīties arī sūtot e-pastu uz guestlist@clubkino.lv, virsrakstā jānorāda pasākuma nosaukums, viens e-pasts derīgs vienam vārdam viesu sarakstā.

8. oktobra naktī klubs "Kino" un Stefānija Moroz piedāvā piedalīties Ebreju jaunā gada svētku svinībās.

Lai jaunais gads būtu veiksmīgs un laimīgs, ievērojot tradīcijas, ēdīsim garšīgos ābolus medū un dzersim silto ābolu-medus kokteili. Ballītē uzstāsies progresīvie DJ Meic un Malork, kas sāks ap 23:00. Bet gaidīsim Jūs jau ātrāk, jo durvis vērsim 21:00, kad baudīsim Woody Allen jaunāko filmu. Vakara gaitā mūs izklaidēs vakara vadītājs Artūrs Jurkevičš un būs iespēja baudīt dažādas gastranomiskas delikateses.

Ballītes epicentrā būs daudzsološā Eliza Vinokurova no Maskavas, kas priecēs mūs ar savu DJ setu. Rīgā Elīze sevi pieteica kā modeli, bet tagad mēs viņu redzēsim citā ampluā, kas solās būtu gana iespaidīgs, jo Elīze ir spēlējusi tādos zināmos Maskavas klubos, kā Simachev bar, Klava, Gipsy un Vanilla Ninja.

Ar pierakstu Facebook viesu sarakstā ieeja bez maksas, bez pieraksta viesu sarakstā 5 LVL. Pēc plkst. 3:00 ieeja ir bez maksas.

Viesu sarakstā iespējams pierakstīties arī sūtot e-pastu uz guestlist@clubkino.lv, virsrakstā jānorāda pasākuma nosaukums, viens e-pasts derīgs vienam vārdam viesu sarakstā.

Klubā "Kino" iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un ekskluzīvā gaisotnē.
„Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 27794456

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV