Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Koncertā „Divu stundu ceļojums apkārt pasaulei" skanēs dziesmas piecās valodās

EasyGet.lv, 05.10.2011. 09:18

Sestdien, 15. septembrī, plkst. 19:00 klubā "Artelis-gandrīz teātri" notiks koncerts „Divu stundu ceļojums apkārt pasaulei", kurā uzstāsies mūziķi no Lietuvas un Bulgārijas. Dažādo valodu un kultūru kombinācija ļauj izpildīt dziesmas no Lietuvas, Bulgārijas, Ziemeļamerikas, Dienvidamerikas un Francijas.
Koncertā „Divu stundu ceļojums apkārt pasaulei" skanēs dziesmas piecās valodās

Pranas Kentra (ģitāra) un Stefan Goranov (bungas) guvuši plašu pieredzi, uzstājoties klubos, kad abi mācījās mūziku Nīderlandē. Vēlāk viņi kopā devās turnejā pa Bulgāriju, kur iepazinās un uzstājās kopā ar kontrabasistu Dimitaru Karamfilovu. Kopš tā laika trīs mūziķu sadarbība muzikāli augusi un attīstījusies. Viņi visi ir pieredzējuši mūziķi, kas darbojušies dažādos starptautiskos projektos un uzstājušies daudzos festivālos.

Ansamblis uzstāsies kopā ar Mariju Aliukaiti, kura koncertā dziedās dziesmas piecās valodās. Koncerta apmeklētāji varēs baudīt gan aranžētas bulgāru un lietuviešu tautasdziesmas, gan brazīļu un franču mūziku, gan oriģināldziesmas un modernā džeza skaņdarbus.

Koncertu rīko pasākumu aģentūra "Choice Music Live".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV