Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Tuborg 101 tūre Green Autumn noslēgsies koncertzālē Palladium Rīga

EasyGet.lv, 05.10.2011. 12:30

4. novembrī koncertzālē Palladium Rīga notiks Tuborg 101 tūres Green Autumn noslēguma pasākums, kurā ar dīdžeju šovu uzstāsies Radio 101 dīdžeji Toms Grēviņš, Artis Volfs un Egons Reiters. Uz skatuves kāps grupas Pienvedēja Piedzīvojumi un Astro'n'out, kā arī kāds liels muzikāls pārsteigums, kas pagaidām netiek atklāts, informē koncertaģentūras Positivus Music sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Andžāne.
Tuborg 101 tūre Green Autumn noslēgsies koncertzālē Palladium Rīga

Šī gada pavasarī Radio 101 dīdžeji pirmo reizi devās Tuborg 101 tūrē, un, pateicoties lieliskajai atsaucībai un lielajam apmeklētāju skaitam, tūre startē arī rudenī. Green Autumn tūre sāksies 15. oktobrī ar šovu Jelgavā, 21. oktobrī Turborg 101 projekts viesosies Valmierā, bet 22. oktobrī rokenrolls ieradīsies Liepājā. Lielais noslēguma pasākums notiks 4. novembrī Rīgā, jaunajā koncertzālē Palladium, kur papildus Radio 101 dīdžeju šovam uzstāsies grupas Astro'n'out, Pienvedēja Piedzīvojumi, kā arī kāda Latvijā ļoti iecienīta grupa ar īpašu priekšnesumu. Kura grupa tā būs – to Radio 101 neatklāj. Vien apgalvo, ka pārsteigums noteikti būs par simts un vienu procentu tā vērts, lai pasākumu apmeklētu!

Tūres ietvaros Radio 101 sola vēl vērienīgāku gaismas un skaņas šovu nekā tas bija pavasarī. Būs arī īpaši šim pasākumam veidotas video projekcijas, un protams, Tuborg meitenes. Tie, kuri izbaudīja karstās ballītes pavasarī, noteikti spēs iztēloties, cik jaudīgs pasākums solās būt tagad. Savukārt pārējiem Radio 101 dīdžeji sola pamatīgu muzikālo šoku pozitīvā nozīmē.

Pasākumu ieteicamais dresscode šoreiz ir zaļais, taču "apzaļumot" sevi varēs arī pasākumu laikā, uzturoties Tuborg meiteņu kompānijā.

Biļetes uz noslēguma šovu Palladium Rīga iepriekšpārdošanās maksās Ls 4.00.

Papildu informācija par Tuborg 101 Green Autumn tūri un iespēja laimēt biļetes uz pasākumiem, klausoties Radio 101, kā arī apmeklējot www.greenpass.lv.

Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV