Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Jau nākamnedēļ Rīgā koncertēs rokgrupa Okean Elzy

EasyGet.lv, 06.10.2011. 10:51

15. oktobrī koncertzālē "Godvil" uzstāsies spilgtākā ukraiņu rokgrupa "Okean Elzy", informē kompānijas Trade Hub Productions pārstāve Inese Mihasjonoka. Mūziķi atrādīs sava septītā albuma "Dolce Vita" skaņdarbus un labi zināmos hitus, kurus augsti novērtējuši klausītāji Ukrainā, Krievijā,ASV, Kanādā, Baltkrievijā, Francijā un Čehijā.
Jau nākamnedēļ Rīgā koncertēs rokgrupa Okean Elzy

Saskaņā ar grupas līdera Svjatoslava Vakarčuka teikto, jaunākā albuma nosaukums radies no tāda paša nosaukuma dziesmas, kurā tiek dziedāts par „īstām un neīstām, mākslīgi sintezētām vērtībām, Būtībā, tas ir mūsu skatījums uz īsteno dolce vitu un kur to var atrast. Mēs necentāmies konkrēti definēt, kas tas ir. Katrs pats izvēlas savu dolce vitu: kāds to rod sevī, kāds savās attiecībās ar ģimeni vai draugiem, bet kāds izrādoties."

Strādājot pie jaunākā albuma, mūziķi pilnībā atteicās no pēdējo albumu tradīcijas dažādot skanējumu, pieaicinot daudz papildus muzikālos instrumentus. Saskaņā ar Vakarčuka teikto, šajā albumā grupa ir vismazāk vēlējusies pārsteigt savu klausītāju: „Mēs vēlamies iedot savam klausītājam to Okean Elzy, ko viņi mīl – sirsnīgu un īstu. ... Šajā darbā mēs esam atgriezušies pie tās skaņas, kas bija albumā «Янанебібув», t.i. pamatā ir četri muzikālie instrumenti un viens vokāls."

Grupa bija pirmā, kas Krievijā radio hitparādē ieņēma pirmo vietu, jo īpaši ņemot vērā to, ka viņi dzied tikai ukraiņu valodā. Grupas līderis Vakarčuks pazīstams ar sadarbību ar Zemfiru, kā arī iedziedājis kopā ar R. Kauperu un J. Feklistovu dziesmu „Postoj Parovoz."

Tirdzbiecībā par cenu 15 LVL vairs pieejamas tikai 100 biļetes, vēlāk biļete stāvvietu sektorā maksās 21 LVL. Kopā ir tikai 1000 stāvvietas, tāpēc biļetes ieteicams iegādāties laicīgi. Sakarā ar lielo pieprasījumu uz sēdvietām koncertā, organizators kopā ar Godvil no rītdienas tirdzniecībā piedāvās papildus zonu Cigāru zālē 2. stāvā, kur vieta pie galdiņa maksās 25 LVL. Biļetes iegādājamas"Biļešu servisa" kasēs un http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/kino/cits/?concert=89456

Ieeja koncertzālē Godvil būs no plkst. 18.00.

Resursi internetā:
Oficiālā grupas mājas lapa: http://www.okeanelzy.com/
Oficiālais grupas YouTube kanāls: http://www.youtube.com/okeanelzyofficial
Facebook: http://www.facebook.com/okeanelzyofficial
Svjatoslava Vakarčuka twitter: twitter.com/s_vakarchuk
О.Е. twitter: http://twitter.com/okeanelzy

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV