Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Sola publiskot Tupaka Šakura seksa video

Mārtiņš Zviedris, 06.10.2011. 14:50

"Dzeltenā" interneta mājaslapa "TMZ" vēsta, ka video ar leģendāro reperi "intīmā situācijā" uzņemts 1991. gadā un kadru īpašnieks plāno filmu publicēt inernetā.
Sola publiskot Tupaka Šakura seksa video

Pēc aparaksta, uz ko atsaucas "NME", Tupaks telpā ienākot ar nolaistām biksēm un, neizdotām paša kompozīcijām skanot, sākot nodarboties ar orālo seksu.

Filmētajās epizodēs, kurās Tupaks esot redzams ar kokteili vienā un "zālītes" smēķi otrā rokā, viņš seksa laikā apkampjoties ar reperi Money B no apvienības "Digital Underground". Video pēdējās sekundēs Tupaks paužot gatavību, turpināt filmēties un tas balstot pārliecību, ka varētu būt tapis vēl kāds līdzīgs video.

Deviņdesmito gadu vidū Lasvegasā nošautais reperis šogad jau bija baumu ziņu centrā, kad amerikāņu ziņu kanālā "PBS" parādījās pieņēmums, ka īstenībā viņš sveiks un vesels dzīvojot Jaunzēlandē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV