Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Skutelis dosies albuma prezentācijas tūrē

EasyGet.lv, 10.10.2011. 07:44

22. oktobrī Rīgā klubā "Nabaklab" hip-hop kultūras pārstāvis Skutelis prezentēs savu albumu „Apziņas plūsma". Prezentācijā piedalīsies arī bītmeikeru duets Netīrās cilpas, grupa Riekstu Armija, Mixmaster AG un Austrums. Rīgas koncerts iesāks albumu prezentējošo tūri pa vairākām Latvijas pilsētām, informē Juris Civilis un Arturs Skutelis.
Skutelis dosies albuma prezentācijas tūrē

„Visās tūres ietvertajās pilsētās sagaidāma jauna albuma prezentācija, kā arī smalka manu agrāko audio ierakstu retrospekcija. Sagaidāms hip-hop's labākajās tradīcijās: ar kustību, ar domāšanu līdzi, ar mieru un harmoniju, " stāsta Skutelis. Vairākās pilsētās mākslinieks viesosies ar saviem kolēģiem: gan MC'jiem, gan bītmeikeriem. „Latvijā bītmeikeru scēna ir ļoti augstā līmenī, bet tā bieži vien paliek klausītāju nepamanīta, jo cilvēks, kas strādā pie dziesmu muzikālā pavadījuma veidošanas, paliek MC fonā. Es vēlos atgādināt klausītājiem par pašmāju bītu meistaru muzikālajām prasmēm, un vairākos tūres koncertos būšu dzirdams arī ar bītmeikeriem, kas dzīvajā prezentēs savus instrumentālos darbus," skaidro Skutelis.

Skuteļa albums „Apziņas plūsma" jau oktobrī tiks izdots gan digitālā (mp3) formātā mūziķa mājaslapā (www.skutelis.lv), gan arī CD versijā.

„Apziņas plūsmas" tūres datumi:
22.oktobris – Rīga, Nabaklab
28.oktobris – Bauska, Boulings
5.novembris – Liepāja, Prison bar
11.novembris – Tukums, INfinity
12.novembris – Jelgava, Melno cepurīšu balerija
19.novembris – Cēsis, Fonoklubs
26.novembris – Saldus, Ciecere
3.decembris – Madona, Smeceres krogs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV