Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Kafejnīcā "Taka" iespīdēs Zambijas saule

EasyGet.lv, 10.10.2011. 13:18

Trešdien, 12. oktobrī, kafejnīcā "Taka" auksto rudeni nomainīs karstās Dienvidāfrikas Zambijas garšām un skaņām, informē kafejnīcas pārstāve Alise Ziemule.
Kafejnīcā "Taka" iespīdēs Zambijas saule

Trīs pasaules blandoņas - Dace, Laura un Grieta -, kas padzīvojušas Zambijā pietiekoši ilgu laiku gan brīvprātīgi strādājot komūnās, gan malkojot vietējo kultūru, vēlas dalīties ar iegūtajiem iespaidiem un emocijām. Ielūdzam aizceļot telpā ar īpašajām zambian style vakariņām, kā arī iepazīt Āfrikas mūziku – gan tradicionālo, gan populāro, kas skan uz katra stūra, liekot košajām afrikāņu dāmām dejot tā, ka skaudība pārņem katru latviešu zelteni.

Dienas ēdienkartē gaidāma tradicionālā putra nshima ar relish zemesriekstu sviestā un pupiņu sautējumu, saldie kartupeļi ar avokado salātiem, bet desertā - karamelizētas zemesriekstu bumbiņas. Nepieklājīgi gardi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV