Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Radio 101 tūres noslēgumā koncertzālē Palladium uzstāsies Pienvedēja piedzīvojumi, Astro'n'out un dīdžeji

EasyGet.lv, 10.10.2011. 15:01

No rītdienas, 11. oktobra, sāksies biļešu tirdzniecība uz Tuborg 101 tūres Green Autumn noslēguma pasākumu, kas 4. novembrī norisināsies koncertzālē Palladium Rīga, informē koncertaģentūras Positivus Music sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Andžāne. Vērienīgajā pasākumā ar dīdžeju šovu uzstāsies Radio 101 dīdžeji Toms Grēviņš, Artis Volfs un Egons Reiters, kā arī grupas Pienvedēja Piedzīvojumi, Astro'n'out un kāds ļoti īpašs muzikāls pārsteigums. Biļetes tikai rīt, tirdzniecības pirmajā dienā, maksās Ls 4, bet pēc tam kļūs dārgākas.
Radio 101 tūres noslēgumā koncertzālē Palladium uzstāsies Pienvedēja piedzīvojumi, Astro'n'out un dīdžeji

Biļetes uz Radio 101 rudens tūres noslēguma pasākumu Palladium Rīga pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs un internetā, un tikai pirmajā tirdzniecības dienā, 11. oktobrī, maksās 4 latus. Papildus Radio 101 dīdžeju šovam noslēguma pasākumā Palladium Rīga uzstāsies grupas Astro'n'out, Pienvedēja Piedzīvojumi, kā arī kāda Latvijā ļoti iecienīta grupa ar īpašu priekšnesumu, kuras nosaukums patlaban netiek atklāts.

Rudens tūres noslēguma pasākumā Radio 101 sola vērienīgu gaismas un skaņas šovu. Būs arī īpaši šim pasākumam veidotas video projekcijas. Tie, kuri izbaudīja karstās Radio 101 ballītes pavasarī, noteikti spēs iztēloties, cik jaudīgs pasākums solās būt tagad, savukārt pārējiem Radio 101 dīdžeji sola pamatīgu muzikālo šoku pozitīvā nozīmē.

Līdz šim izsludināto Palladium koncertu grafiks:

12. oktobrī Kaiser Chiefs
15. oktobrī Anna Kalvi
01. novembrī Hooverphonic
04. novembrī Tuborg 101 tūres Green Autumn noslēgums
11. novembrī Ewert And The Two Gragons
03. decembrī Iļģi
31. decembrī Austra

Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Papildu informācija:
www.radio101.lv
www.greenpass.lv

Foto: Pienvedēja piedzīvojumi. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV