Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

„Brīnumskapis" atgriežas Spīķeru koncertzālē

EasyGet.lv, 11.10.2011. 08:00

Nav pagājis ne gads, kad bērnu mūzikas, dejas un dzejas programma "Brīnumskapis" atgriežas ar jauniem koncertiem Spīķeru koncertzālē, informē Platforma.lv redaktore Katrīna Liepiņa.
„Brīnumskapis" atgriežas Spīķeru koncertzālē

Šoreiz Brīnumskapis dibina pats savu skolu, kurā varēs mācīties un nemācīties, spēlēties un spēlēt, klusēt un bļaustīties, dziedāt dejas un dejot dziesmas pa jokam un pa nopietnam kopā ar jau pazīstamajiem muzikālā Brīnumskapja iemītniekiem – deju skolotāju Kodi, Kaķīti Laķīti, Māsiņām Puteklītēm, Kāmi un burkānu un Brīnumskapja mūziķiem – Ingu Ulmani, Andri Sējānu, Aigaru Voitišķi, Baibu Vanagu, Anriju Grinbergu un Robertu Rasu.

Trīs koncerti Spīķeru koncertzālē būs kā neliela piešaude Brīnumskapja radošās komandas nākamajiem lielajiem plāniem – Ziemassvētku koncertturnejai un jaunajam TV raidījumam Brīnumskapja skola, ko no nākamā gada janvāra filmēs Spīķeru koncertzālē. Trīs koncerti tiks filmēti arī vēl šajā gadā - 15.oktobrī pulksten 12:00, 5. novembrī pulksten 12:00, kā arī 26. novembrī pulksten 12:00. Koncerta ilgums: pusotra stunda. Biļetes nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā – http://www.bilesuparadize.lv/organizers/547. Bērniem līdz četru gadu vecumam bez atsevišķas vietas biļete nav nepieciešama.

Atgādinām, ka Brīnumskapja radošais tēvs Ingus Ulmanis savos nepilnos 50 joprojām atzīst, ka pieaugušajiem ir daudz jāmācās no bērniem, jo bērni ir tuvāk patiesībai un nav tā aizmaldījušies no tās, kā mēs, lielie.

2011.gada Latvijas Mūzikas ierakstu Gada Balvas ieguvēji kategorijā "Labākais mūzikas albums bērniem" balvu ieguva Ingus Ulmanis par kopā ar Aigaru Voitišķi, Andri Sējānu, Baibu Vanagu un Anriju Grīnbergu veidoto albumu "Brīnumskapis".

Mūzikas albumu "Brīnumskapis" noklausīties un/vai lejupielādēt iespējams http://www.platforma.lv/player/music/brinumskapis/.

Noskatīties pērnā gada koncertierakstu "Ziemassvētki Brīnumskapī" iesp;ejams http://www.platforma.lv/player/video/brinumskapis/.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV