Piektdiena, 27.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Ilgonis, Ādolfs;

Grafomāns un Fakts Liepājā prezentēs dziesmu izlasi

EasyGet.lv, 11.10.2011. 12:07 | komentāri (1)

Trešdien, 12.oktobrī, plkst. 23:00 kokteiļbārā Red Sun Buffet, Pasta ielā 2, Liepājā, ar pirmo un līdz šim vienīgo plānoto koncertu mixtape „Vairāk kā vienmēr" ietvaros uzstāsies Grafomāns un Fakts, informē kokteilbāra mārketinga speciāliste Laura Stūrīte.
Grafomāns un Fakts Liepājā prezentēs dziesmu izlasi

Jaunais miksteips klausītājus sasniedza aizvadītājā nedēļā, un uzstāšanās Liepājā būs pirmā pēc jaunā CD iznākšanas. Koncertā hip hop mākslinieki Grafomāns un Fakts izpildīs vairākus publiski neatskaņotus skaņdarbus, kas iekļauti jaunajā CD, kā arī savus solo gabalus.

„Pastāstīt varu to, ka pēc mixtape prezentācijas, kas notiks Red sun Buffet, mēs katrs sākam strādāt pie solo albumiem. Koncertēsim šobrīd mazāk, jo vajag tomēr mazliet atpūsties no vasaras lielās tūres. Liepājai vienkārši nevar atteikt!" stāsta Fakts.

Mixtape – nepārtraukts vairāku, šajā gadījumā Grafomāna un Fakta, izpildītu dziesmu apkopojums, dziesmu izlase, kompilācija.

Foto: Fakts un Grafomāns. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV