Ceturtdiena, 26.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Kurts, Knuts, Gundars;

Igo Liepājā atgriezīsies ar „zelta fondu"

EasyGet.lv, 11.10.2011. 13:26

Jau šosestdien, 15.oktobrī plkst. 19:00 ar skatītājiem pierastām un iemīļotām dziesmām Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē atgriezīsies leģendārais liepājnieks, spēcīgā vokāla īpašnieks, starptautisku konkursu laureāts mūziķis Igo, informē LOC Kultūras projektu vadītājs Aigars Kārkliņš. Koncertā būs iespēja dziedāt līdzi visiem labi zināmajām Igo „zelta fonda" dziesmām. Īpašie viesi - Aisha, Jānis Strazds un Liepājas bērnu vokālā studija „Tev un man".
Igo Liepājā atgriezīsies ar „zelta fondu"

Igo šajā rudens koncertu sērijā, kas savu ceļu uzsāks tieši dzimtajā Liepājā, sniegs saviem klausītājiem iespēju dziedāt līdzi tādiem hītiem, kā „Bet dzīvē viss ir savādāk", „Tev tuvumā", „Vēstule", „Naktsvārdi", „Vienīgai", „Ēnas tvērējs", „Lietus" un vēl daudzām citām tautā iemīļotām dziesmām. Koncertā tiks prezentētas arī tādas dziesmas, kas izvilktas no sen aizmirstām nošu mapēm un piezīmju grāmatiņām.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu paradīzes (www.bilesuparadize.lv) kasēs visā Latvijā, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

Foto: Igo. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV