Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Bārā „I Love You" atgriežas Niks Pārkers

EasyGet.lv, 11.10.2011. 17:42

Sestdien, 15. oktobrī, Vecrīgas bāra „I Love You" koncertu sērijā „ILY Sessions" viesosies mūziķis no Lielbritānijas – dziesminieks Niks Pārkers (Nick Parker), informē bāra "I Love You" pārstāve Dace Volfa.
Bārā „I Love You" atgriežas Niks Pārkers

Niks Pārkers pirmo reizi uzstājās bārā „I Love You" pagājušā gada novembrī, kad starp mūziķi un klausītājiem uzreiz izveidojās abusējas simpātijas. Tagad Niks atgriežas mūsu pusē jau ar plašāku koncertu virkni – šonedēļ viņš spēlē arī Kauņā, Viļņā un Liepājā.

2011. gads Nikam ir īpaši veiksmīgs Vācijā – tur viņš šogad bijis turnejās jau septiņas reizes, parakstījis līgumu ar vācu izdevniecību par turpmāku koncertu rīkošanu un otrā albuma izdošanu nākamgad.

Lai gan Nika Pārkera pirmais soloieraksts „The King of False Alarms" izdots tikai 2010. gadā, viņš bijis vairāku britu folkmūzikas ansambļu dalībnieks jau kopš 80. gadu beigām, kad kā pusaudzis iesaistījās sava vecākā brāļa grupā.

Pēc Nika debijas albuma iznākšanas pērnā gada rudenī Apvienotās Karalistes mūzikas eksperti ierindoja Niku jaunās britu folkmūzikas kustībā, kuras spilgtākie pārstāvji ir „Leisure Society" un Frenks Tērners.

Šoreiz Nika Pārkera akustiskais solokoncerts bārā „I Love You" (Vecrīgā, Aldaru ielā 9) sestdien, 15. oktobrī, sāksies nedaudz vēlāk kā parasti – pēc plkst. 22:30. Ieeja – kā vienmēr bez maksas.

Nick Parker – Comfort of Convenience

www.nick-parker.co.uk
www.iloveyou.lv

Foto: Niks Pārkers. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV