Ceturtdiena, 26.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Kurts, Knuts, Gundars;

Klubā "Kino" uzstāsies ārvalstu viesi

EasyGet.lv, 12.10.2011. 08:29

Šopiektdien, 14.oktobrī, klubā "Kino" norisināsies kārtējais populārā klubu kultūras zīmola „Defected" pasākums „Defected In The House". Pirmā pasākuma šī gada jūnijā īpašais viesis bija dīdžejmeitene Rae, taču šoreiz goda viesis būs leģendārais house mūzikas izpildītājs ATFC, informē kluba pārstāvis Jānis Muktupāvels. Sarīkojumā uzstāsies arī Latvijas "Defected In The House" sērijas oficiālais rezidents DJ Andre Crash. Savukārt sestdien, 15. oktobrī, klubā “Kino” viesosies Maskavas bāra Simačev rezidents DJ Fedor Fomin.
Klubā "Kino" uzstāsies ārvalstu viesi

ATFC ir skatuves vārds Aidinam Hasirši (Aydin Hasirci) un tika rādīts no pseidonīma Aydin The Funki Chile pirmajiem burtiem. 90.gadu sākumā viņš uzsāka dīdžeja karjeru, spēlējot funk, soul, rhythm & blues stila mūziku nelielos Londonas piepilsētas bāros un klubos, tomēr drīz Aidins atklāja house mūziku, kas kļuva par viņa iedvesmas avotu un neatņemamu dzīves sastāvdaļu. 1994.gadā viņš kļuva par rezidentu klubos „Bump'n Hustle" un „The Gardening Club", vēlāk viņš pievienojās „Uptown Records" komandai.

Savukārt 1997. gadā savā studijā „Onephatdeeva" Aidins jeb ATFC producē pirmo hītu „Defected leiblam" – "In And Out Of My Life", piedaloties Normanam Kukam (Norman Cook) no grupas „Fatboy Slim". Dziesma guva milzīgus panākumus, pēc kuriem sekoja uzaicinājums pievienoties leģendārajai leibla „Defected" komandai. Gadu vēlāk ATFC izlaida savu otro singlu "Bad Habit" ar house dīvu Lisu Miletu (Lisa Milett), kas tāpat bija neticami veiksmīgs, uzreiz nokļūstot Lielbritānijas labāko singlu divdesmitniekā.

Tajā pašā laikā viņš kopā ar Vorenu Klarku (Warren Clarke) nodibina projektu „The Lab Rats". Pēc panākumiem, ko viņam nodrošināja slavenie hīti "Music is my life", "Feel The Need" un "Sleep Talk", aicinājumi sadarboties nāca no daudziem slaveniem mūziķiem. Moby, P.Diddy, Missy Elliot, Bootsy Collins, gan Simply Red, Faithless, Dido, All Saints, Safri Duo un Junior Jack – ir tikai dažas no slavenībām, kuru izpildītajām dziesmām Aidins ir producējis premiksus. 2009.gadā ATFC tika apbalvots ar titulu "Best House Artist of 2009", kuru organizēja respektablais portāls „Beatport".

ATFC jaunākie darbiem ir "I Called You (The Conversation)", "Computer Love", taču „Reboot" dziesmas "Enjoy Music" remiksu Pīts Tongs (Pete Tong) nosauca par "modernās house mūzikas ģeniālāko skaņdarbu".

ATFC stilu nav iespējams sajaukt – tas ir enerģijas, ritma un grūva savienojums kombinācijā ar house mūzikas vēsturiskajām sastāvdaļām un funk, jazz un disco elementiem.

Pasākuma ietvaros kluba otrajā zālē jeb Showroom uzstāsies dīdžejs Rob4Real ar mūziku hip-hop un rnb stilos.

Pasākuma sākums: pusnaktī

Vairāk informācijas: www.clubkino.lv

Ar Facebook viesu saraksta pierakstu ieeja ir bezmaksas. Bez pieraksta ieejas maksa ir 5 LVL. Pēc plkst. 3:00 ieeja – bez maksas.

Sestdien, 15. oktobrī, klubā "Kino" viesosies Maskavas bāra Simačev rezidents DJ Fedor Fomin.

Priekšnesums būs īpašs ar to, ka tajā piedalīsies basģitārists Lauris Aleksejevs no restorāna 36. līnija. Kā izdosies šiem māksliniekiem saspēlēties mēs dzirdēsim jau šo sestdien.

Uzstāsies arī kluba "Kino" rezidents – DJ Rise kopā ar īpašo viesi no Itālijas MC Alex G.

Kluba "Show Room" zālē uzstāsies DJ DEfkut no Francijas, kas ir sadarbojies ar tādiem Hip-Hop grandiem kā NAS, Snoop Dogg, Puff Daddy, Akon, The Game, Lloyd Banks un citiem.

Ar pierakstu Facebook viesu sarakstā ieeja bez maksas, bez pieraksta viesu sarakstā 5 LVL. Pēc plkst. 3:00 ieeja ir bez maksas.

Viesu sarakstā iespējams pierakstīties arī sūtot e-pastu uz guestlist@clubkino.lv, virsrakstā jānorāda pasākuma nosaukums, viens e-pasts derīgs vienam vārdam viesu sarakstā.

Klubā "Kino" iespējams noīrēt „Private Lounge", kas nodrošinās ballīti privātā un ekskluzīvā gaisotnē. „Private Lounge" un galdiņu rezervācija pa tel. 29123678

Galdiņu rezervācija pa tel. 27794456

Laipni lūdzam klubā "Kino" bijušā kinoteātra "Daile" telpās, K.Barona ielā 31!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV