Ceturtdiena, 26.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Kurts, Knuts, Gundars;

Linda Leen gatavojas akustiskajam koncertam

EasyGet.lv, 12.10.2011. 12:27

4. decembrī Dailes teātra lielajā zālē notiks Lindas Leen audiovizuāls koncerts "Cinema. Koncerts kino pavadījumā", ziņo Inga Oliņa.
Linda Leen gatavojas akustiskajam koncertam

„Koncertā veidosim dzīvo skaņas celiņu video pasaulei uz ekrāna. Projicējot dziesmai emocionāli atšķirīgu vai pretēju vizualizāciju, šī mūzika iegūst jaunu saturisku interpretāciju, citu šķautni, dziļumu. Mākslinieciski pretrunīgi kairinājumi un impulsi palīdz ieraudzīt lietu neviennozīmīgo dabu. Tur, kur pēc ieraduma gribētos rozā, pēkšņi ieraugi vienaldzīgi palēko un otrādi," komentē Linda Leen.

Skaņas un bildes sadarbošanos Linda Leen aizsāka labāko duetu albuma "Divi" audioizstādē, kurā katrai no albumā iekļautajām dziesmām tika piemeklēta viena no Camilo Echeverri (Kolumbija) mākslas fotogrāfijām. Eksperementi ar bildes un skaņas kontekstu turpinājās arī labāko dziesmu koncertā Arēnā Rīga.

Linda Leen: „Man gribas pastaigāt pa virvi, balansējot starp to, kā pieņemts un ko patiesībā jūtam un domājam. Nāciet izsalkuši, atstājiet sevī vietu pārsteigumam!"

Koncerta sākums plkst. 15:00, biļetes iegādājamas www.bilesuparadize.lv un teātra kasēs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV