Ceturtdiena, 26.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Kurts, Knuts, Gundars;

Ogrē notiks pasākums „Dance Mission To Mars"

EasyGet.lv, 12.10.2011. 14:08

Sestdien, 15. oktobrī, naktsklubā „Bermuds" notiks deju mūzikas pasākums „Dance Mission To Mars", informē pārstāvji no Synthesis Crew. Sākums plkst. 22:00.
Ogrē notiks pasākums „Dance Mission To Mars"

"Bermudu trīsstūrī atrodas slepens portāls, kurš tiks atvērts šī pasākuma laikā un mēs nokļūsim uz Marsa. Maģiskā portāla atvēršanas gaitu ar kosmiskām lāzeru projekcijām nodrošinās „Lasersystems". Savienojumu ar ārpasauli nav iespējams izveidot, ja nav atbilstoša muzikāla pavadījuma, bet mums tas būs, un par to parūpēsies pasākuma galvenais viesis, dīdžejs un producents Da White /Synthesis, Rīga/. Savienojumu šajā misijā palīdzēs izveidot kluba rezidents DJ NS," vēsta sarīkojuma organozatori.

Misijas muzikālais pavadījums ietvers gan populārus deju grīdas hitus, kas aktuāli Latvijā, gan arī ārzemju klubos un festivālos skanošus skaņdarbus.

Da White ir dīdžejs un producents, „Synthesis" projekta dibinātājs. Dīdžeja gaitas uzsāka 1995. gadā. Savā ilggadējā pieredzē viņš ir piedalījies dažāda mēroga pasākumos Baltijā, viņa seti skanējuši dažādu valstu radiostacijās.

Da White ir spēlējis uz vienas skatuves kopā ar vairākiem pazīstamiem dīdžejiem Headhunterz (Nīderlande), Noisecontrollers (Nīderlande), D-Block & S-Te-Fan (Nīderlande), Alex Megane (Vācija), PH Electro (Vācija), DJs From Mars (Itālija), Rave Allstars (Vācija), Paffendorf (Vācija), Rocco & Bass-T (Vācija), DJ Kolzar (Igaunija), DJ Siim Pohlak (Igaunija), DJ Speakerstyle (Igaunija), DJ Uncle Roll (Lietuva) un citiem.

Da White oficiālā tīmekļa vietne: http://www.synthesiscrew.com

Neaizmirstam, ka pašlaik notiek arī balsošana Latvijas DJ TOP 2011. Nobalsot var, izmantojot „draugiem.lv" vai „facebook.com" profilus.

Balsošana notiek pēc adreses http://www.DJTOP.LV/VOTE

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV