Ceturtdiena, 26.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Kurts, Knuts, Gundars;

Bārā „Star Lounge" notiks ballīte „11th Level"

EasyGet.lv, 13.10.2011. 08:51

21. oktobrī vienā no labākajiem augstceltņu bāriem „Star Lounge" Rīgā, Dzirnavu ielā 33 (Hotel Albert), notiks sarīkojums „11th Level", informē Amber Muse komanda. Pasākumā, kurā plānota jauna ieejas politika, spēlēs Bogdan Taran, Max Lomov un DJ ZaZzy, bet CBETOMUSIC dalībnieki rūpēsies par deju telpas vizuālo noformējumu.
Bārā „Star Lounge" notiks ballīte „11th Level"

Rudens-ziemas 2010-2011 sezonā bārā „Star Lounge" Amber Muse promouteri aizvadīja veiksmīgu pasākumu sēriju kopā ar uzaicinātajiem viesiem – Roberto Rodriguez (Somija), Chopstick (Vācija), Rulers of the Deep (Igaunija), Santi Touch & Reverse (Lietuva) un Ricky Inch (Igaunija). Atgriežoties vienā no labākajām augstceltņu izklaides vietām Rīgā, organizatori ir nolēmuši to atzīmēt ar jaunām ballītēm „11th Level", kurās darbosies jauna ieejas politika. Katram interesentam ir iespēja kļūt par vienu no pasākuma viesiem, kas varēs nokļūt pasākumā bez maksas līdz pusnaktij, bet vēlāk par speciālu cenu – 3 Ls. Lai to izdarītu ir jāierakstās viesu sarakstā, vai sūtot pilnu vārdu un uzvārdu uz e-pastu info@ambermuse.com, vai pievienojot savu dalību pasākuma profilā sociālajā tiklā Facebook.

Pie dīdžeju pults pasākumā stāsies dīdžeji un producenti Bogdan Taran, Max Lomov un ZaZzy, kas pazīstami ar ilglaicīgu darbu radio, deju mūzikas izdevēju un producentu vidē, un tiem piemītošo pieredzi, kā arī izsmalcināto gaumi. Katrs no viņiem gatavo pilnvērtīgu setu, kuros varēs dzirdēt no mūzikas jūras rūpīgi atlasītus ierakstus dažādos house stilos. Videomākslinieka lomā pasākuma promouteri atkal ir uzaicinājuši CBETOMUSIC dalībnieku: viņš ir pastāvīgos radošuma meklējumos un piedāvās apmeklētājiem unikālus video setus.

Pasākuma „11th Level" sākums viesnīcas Albert Hotel 11.stāvā bārā „Star Lounge", Dzirnavu ielā 33, pulksten 22:00. No viesu saraksta ieeja līdz pusnaktij bezmaksas, vēlāk 3 Ls, pārējiem – 5 Ls. Darbosies face-control. Bārā degvīns „Finlandia" par īpašo cenu.

Atbalsts: Nightlife.lv, Ind-ex.lv, Albert Hotel, gastro-pabs "Cydonia" (Dzirnavu iela 84, Berga Bazārs).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV