Ceturtdiena, 26.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Kurts, Knuts, Gundars;

"Fonoklubā" norisināsies "Veto Magazine" jaunākā numura prezentācija

EasyGet.lv, 13.10.2011. 19:08

Piektdien, 14. oktobrī, Cēsu "Fonoklubā" norisināsies svinības žurnāla "Veto Magazine" jaunākā numura prezentācijas ietvaros, informē kluba pārstāvis Jānis Sildniks.
"Fonoklubā" norisināsies "Veto Magazine" jaunākā numura prezentācija

Kopš pagājušā numura prezentācijas festivālā "Fonofest" pagājuši vairāki mēneši, tāpēc radošā "Veto" komanda atgriežas Cēsīs, lai sagādātu ballīti un cēsiniekiem ļautu pirmajiem ielūkoties žurnāla saturā.

Par muzikālo noformējumu līdz pusnaktij, kad uz skatuves kāps, viens no sliktākajiem folkmūzikas un repa duetiem "Leystein", gādās Dj Krišjānis Šteins. Vēlāk ballītes grožus ar maigumu nepazīstošiem dubstep ritmiem pārņems Dj duo "the Plus Face".

Veto Magazine 19. numurs veltīts autentiskuma meklēšanai. Centieniem atrast mūsos dažādas un unikālas vērtības, kuras nevar "aizslaucīt" mūžam mainīgie modes trendi.

Numurā sastopami - Instrumentu Jānis Šipkēvics, pilsētnieks Gustavo, dizaina darbonis Miķelis Baštiks, lieliskais krievu literāts Vladimirs Sorokins, Dzelzs Vilks, Sus Dungo un Beach House un daudzi citi interesanti personāži.

Žurnāls piedzīvojis nelielas, bet feinas pārmaiņas gan saturā, gan dizainā. Īpaši "Fonokluba" apmeklētājiem būs iespējams to aplūkot un aptaustīt vēl pirms "Veto Magazine" nonākšanas veikalu plauktos pirmdien.

Sākums: plkst.22:00. Ieeja - bez maksas.

Foto: Leystein. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV