Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"Bubamarā" – Balkan Zoo un 2tie

EasyGet.lv, 16.10.2011. 15:02

Audēju ielā 8 mūzikas mīļus rudenīgajā dzestrumā nākamnedēļ sildīs pasaules mūzikas kroga apmeklētāju iecienītā Balkānu mūzikas grupa un karsts, elektrisks folkroks, informē pasaules mūzikas kroga Bubamara programmas menedžeris Mārtiņš Zviedris.
"Bubamarā" – Balkan Zoo un 2tie

Kādas mūzikas pavadījumā "Bubamaras" apmeklētāji vēlas pavadīt nedēļas nogales priekšvakaru, - to ceturtdien , 20. oktobrī, no pulksten 21 minēt un uzminēt sola DJ Ma.Be.

Pēc klausītāju vēlēšanās piektdien, 21. oktobrī, pulksten 22 uz skatuves atgriezīsies grupa Balkan Zoo, rudens dzestrumā sildot ar aizrautīgi atskaņotu mūziku no Eiropas dienvidaustrumiem.

Atraktīvs frontmens, jautri, nerātni un aktuāli teksti, lipīgi meldiņi, kuru vidū labi sadzirdamu vietu ieņem dziesma "Kukurūza" no latvju roka grandu Pērkona repertuāra – ar to visu apmeklētājus uz līdzi dziedāšanu un dancošanu sestdien, 22. oktobrī, no pulksten 22 sola rosināt svelmainā folkroka grupa 2tie.

Otrdien, 25. oktobrī, no pulksten 21 "Bubamarā" skanēs Toma Veitsa jaunākā mūzika. Atzīmējot to, ka pirmoreiz pēdējos septiņos gados izcilais amerikāņu dziesminieks publicē jaunu dziesmu studijas albumu, krogs pievienosies diska "Bad as Me" klajā nākšanas svinētājiem ieraksta klausīšanās ballītēs, kas šajā dienā gaidāmas visā pasaulē.

Notikumi turpmākajās nedēļās:

Sestdien, 29. oktobrī, plkst.18 – Gēlu ražas svētki;
Ceturtdien, 3. novembrī, plkst.21 – Nikns suns nikns suns (Igaunija);
Piektdien, 4. novembrī, plkst.22 – Rolands Ūdris& Jānis Abens;
Pirmdien, 28. maijā, plkst.20:30 – Ni (Austrija).

Ieeja – bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV