Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Edavārdi piedāvā jaunu dziesmu un video

EasyGet.lv, 18.10.2011. 08:03

Latviešu hip hop izpildītājs Edavārdi nodod klausītāju vērtējumam jaunu dziesmu un klipu – „Dzirdēt, Redzēt, Saprast".
Edavārdi piedāvā jaunu dziesmu un video

Par dziesmas ierakstu un skaņu rūpējās MM Studija, muzikālais pavadījums ir ņemts no Kanye West „Devil In A New Dress", bet dziesmas vizuālo daļu izveidoja Galja films (www.galjafilms.lv). Jaunais klips ir pirmais vēstnesis no Edavārdi topošā miksteipa, pie kura izpildītājs nesen sācis strādāt.

„Šis ir mans pirmais nopietnais klips, un tas varētu būt nedaudz jocīgi, ka priekš tā es izmantoju dziesmu ar cita izpildītāja mūziku, bet „Devil In A New Dress" bīts man likās piemērots klipa idejai un teksta tematikai. Es domāju, ka gan muzikāli, gan vizuāli „Dzirdēt, Redzēt, Saprast" attēlo daudziem pazīstamas situācijas. Ceru, ka skatoties klipu, Jūs piedzīvosiet baudu un orgasmu," atzīst Edavārdi.

Edavārdi saka paldies Galja films komandai par ieguldīto darbu, visiem, kas piedalījās video filmēšnas procesā, kā arī Rūpniecības ielas rezidentiem par laipno uzņemšanu.

Edavārdi ir latviešu repa izpildītājs un liriķis, kas tic tam, ka viņa sacītais spēj kaut ko mainīt un ietekmēt. Latvijas hip hop scēnā Edavārdi ir atzīmējies kā radošs un daudzpusīgs reperis, un arī kā daļa no PKI un Riekstu Armijas.

Vairāk par izpildītāju:
draugiem.lv/edword
youtube.com/edavaardi
twitter.com/edavardi
edavaardi.tumblr.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV