Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Alfā skanēs Imanta Kalniņa un Turaidas Rozes „Lielās dziesmas"

EasyGet.lv, 18.10.2011. 12:18

Šī nedēļas nogale tirdzniecības parkā Alfa solās būt īpaši melodiska - sestdien apmeklētājus priecēs Imanta Kalniņa, Turaidas Rozes un Liepājas Simfoniskā orķestra jaunā DVD „Lielās dziesmas" prezentācija un bezmaksas koncerts, bet svētdien - Ingus Pētersona koncerti, informē t/p „Alfa" sabiedrisko attiecību koordinatore Katrīna Lulle.
Alfā skanēs Imanta Kalniņa un Turaidas Rozes „Lielās dziesmas"

Imanta Kalniņa un Turaidas Rozes talanta cienītāji tiek gaidīti uz Turaidas Rozes uzstāšanos un tikšanos ar māksliniekiem sestdien, 22. oktobrī, plkst. 15:00. Turpretī Ingus Pētersons priecēs klausītājus svētdien, 23. oktobrī, plkst. 14:00 un 16:00. Pasākumi ir bez maksas un norisināsies Alfas centrālajā laukumā.

T/p Alfa vadītājs Zigmunds Vīķis: „Esam priecīgi, ka arī Alfa savu apaļo - 10 gadu - jubileju atzīmē vienā gadā ar izcilo latviešu komponistu Imantu Kalniņu. Atbalstot „Lielās dziesmas", pasniedzam sev labāko dāvanu svētkos - esam lepni būt daļa no daudzpusīgā procesa, kas koncertierakstam ļauj sasniegt klausītājus un skatītājus visā Latvijā, kā arī kļūt par stabilu vērtību mūzikā."

Turklāt svētdien kulinārijas mīļotājus un gardēžus iepriecinās pavārmākslas šovs kopā ar jaunā kulinārijas TV raidījuma "Uzmanību! Virtuvē bērni" vadītāju, pavāru Rihardu Frīdenbergu Kalniņu. Pavāra aktivitātes Alfas apmeklētāji varēs vērot plkst. 13:00, 15:00 un 17:00. Paralēli abas dienas norisināsies arī radošās darbnīcas bērniem.

Plašāka informācija par aktivitātēm Alfā un to norises laikiem pieejama t/p Alfa mājaslapā www.alfaparks.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV