Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Turpinās biļešu pārdošana uz Džo Sampla un Rendijas Kraufordes koncertu Rīgā

EasyGet.lv, 19.10.2011. 09:11

Pēc nepilnām divām nedēļām – 31. oktobrī - uz Latvijas Nacionālās Operas skatuves uzstāsies klavierspēles virtuozs un komponists Džo Sampls (Joe Sample) un unikāli samtainās balss īpašniece Rendija Krauforde (Randy Crawford), informē koncertaģentūras Live Nusic Agency pārstāve Valerija Vorobjova. Biļetes uz koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv, biļešu cenas - no Ls 15.
Turpinās biļešu pārdošana uz Džo Sampla un Rendijas Kraufordes koncertu Rīgā

Jau 24 gadu vecumā par Rendiju Kraufordi rakstīja: "Ja pastāvība ir norāde uz profesionalitāti, dziedātājas ievērojamais izcilo sniegumu saraksts pierāda, ka viņa ir ceļā uz sevis pilnveidošanu, ne tikai kā dziedātāja, bet arī kā sieviete". Jau 90. gadu sākumā džeza mūzikas piekritēji par komponistu Džo Sampls atsaucās kā par leģendu. "Es dzirdu šo vārdu arvien biežāk un biežāk. Tas ir glaimojoši" – piebilst Džo.

31. oktobrī koncertā Rīgā ikvienam būs iespēja klausīties un skatīt vaigā šo maģisko apvienību.

Mūziķu sadarbība sākās septiņdesmito gadu beigās, kad Džo Sampls uzaicināja jauno dziedātāju izpildīt īpaši viņas balsij rakstīto "Street Life" kopā ar The Crusaders, kas strauji iekaroja ASV džeza topa virsotnes un noturējās tur divdesmit nedēļu garumā. Mākslinieku sadarbība ar jaunu sparu atsākās 2006.gadā, kad klājā nāca kopdarbs "Feeling Good", kas ieņēma ASV džeza topa 3.pozīciju un bija kā prelūdija 2009.gada albumam "No Regrets".

2007.gadā abi mākslinieki tika apbalvoti ar prestižo Edisona balvu par mūža ieguldījumu mūzikā.

Papildu informācija: www.livemusiсagency.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV