Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Dejas bildēs" būs baudāmas Dobelē

EasyGet.lv, 19.10.2011. 10:27

Rudens zeltainais lapkritis ir iekarojis Latviju. Visa apkārtne krāsojas dažādos toņos un krāsās - sarkanā, dzeltenā, brūnā, zaļā u.c. Krāsainākā un spilgtākā šī rudens pasākumu tūre „Dejas bildēs" 21. oktobrī viesosies Dobeles kultūras namā, informē "Baltic Dance Factory". Pasākuma sākums - plkst. 22:00.
„Dejas bildēs" būs baudāmas Dobelē

Galvenais šajā pasākumu sērijā ir bildes. Video projekcijas aptver visu kluba telpu., radot krāsainas un spilgtas bildes. Pasākuma moto: nekādas gaismas - tikai video. Par krāsainu bilžu rādīšanu rūpēsies video projekciju gurū un pasākuma galvenais viesis VJ Kosmoss.

Fonā spēlēs pasākuma rezidentdīdžeji DJ Beatax un Trakais Mārtiņš. Jaunas un interesantas melodijas apvienotas ar dažādiem deju mūzikas ritmiem.

Ballītes nobeigumā „Eiropas Hitu Radio" raidījuma TOP 5 nedēļas divdesmit labāko dziesmu remiksi kopā ar raidījuma vadītāju DJ Mārtiņu Kreili.

Piedalies konkursos un laimē ielūgumus uz šo pasākumu! Izvieto afišu un preses sleju savā draugiem.lv profilā galerijā, sūti linku, kurā varam afišu apskatīt, uz e-pastu info@balticdancefactory.lv un varbūt tieši tu laimēsi ielūgumus!
Ieejas maksa: no 22:00 līdz 23:59 Ls 3,- vēlāk dārgāk.

Atbalsta: "Eiropas Hitu Radio", "Pioneer DJ", "Progressive FM", 1188.lv, redzams.lv, Idejudruka.lv, draugiem.lv, easyget.lv.

Organizē: "Baltic Dance Factory" - www.bdf.lv

Seko līdz: http://twitter.com/BDFlv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV