Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Apzagts bundzinieks Lintiņš

EasyGet.lv, 20.10.2011. 12:50

Naktī uz ceturtdienu pazīstamajam bundziniekam Gundaram Lintiņam nozagta vieglā automašīna Toyota Corolla Verso 2008.g., sudraba krāsā ar valsts reģ.nr.: HA – 8877. Auto atradās arī vienmēr pozitīvā ritmu pavēlnieka Lintiņa sitamie instrumenti- dārgie firmas Meinl bungu šķīvji, kā zināms Gundars Lintiņš ir slavenā sitaminstrumentu zīmola Meinl reklāmas seja Latvijā, solo bungas, bungu pedāļi un statīvi.
Apzagts bundzinieks Lintiņš

Bundzinieks Lintiņš lūdz būt vērīgiem visiem sitaminstrumentu pazinējiem Latvijā, ja tiek manīti sludinājumi ar konkrētā zīmola instrumentu pārdošanu, lūgt palīdzēt atgūt garnadžu laupījumu.

Kā atzīst G. Lintiņš „Tas man ir tiešām liels materiāls zaudējums. Instrumenti ir rūpīgi atlasīti tieši manai spēlēšanas tehnikai. Ļoti ceru, ka vismaz tos izdosies atgūt, jo instrumentu zaudēšana iedragā iespēju uzstāties un piedalīties koncertos".

G. Lintiņa pārstāvji lūdz ikvienu, kuram ir jebkāda informācija par zādzību, informēt sarūgtināto bundzinieku uz e pastu: glmenedzments@inbox.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV