Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"The Killers" frontmens propagandē mormonismu

Mārtiņš Zviedris, 20.10.2011. 13:53

Amerikāņu rokgrupas dziedātājs un taustiņnieks izraudzīts par sektas popularizācijas kampaņas seju.
"The Killers" frontmens propagandē mormonismu

Mormonisma popularizācijai paredzētajā videoierakstā "A Fire still Burning", mūziķis stāsta par reliģisko kustību, pie kuras pats pieder, un savu ticību, ziņo internetizdevums "Gigwise".

"Rokmūzika un popmūzika daudziem saistās ar priekšstatu – to virza sekss vai nauda. Es jau sen sapratu – ar mani tā nav," apgalvo Flauerss, izsakot pieļāvumu – iespējams, "pamatus" viņa uzskatiem par naudas un baudas lomu dzīvē jau bērnībā ielikuši vecāki, ņemot zēnu līdzi uz baznīcu.

"Vēlos būt pozitīvs, pacilājosš spēks," atzīst Flauerss, piebilstot – kļūdams vecāks, viņš arvien lielāku uzmanību pievērš dziesmu tekstiem.

Kamēr Flauerss iejūtas sludinātāja lomā, viņa grupas biedrs bundzinieks Ronijs Vanuči vēsta: ar gaidāmā ieraksta tapšanu "iet labi", raksta "Gigwise".

"The Killers "līdz šim pēdējais studijas albums "Day & Age" iznāca 2008. gadā. Darbu pie nākamā diska Lasvegasas kvartets sāka nesen.

Foto: The Killers. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV