Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Klubā „Pie L Tipa" jauna pasākumu sērija – „Radio Parāde"

EasyGet.lv, 21.10.2011. 09:08

Sestdien, 22. oktobrī, klubā „Pie L Tipa" apmeklētājiem tiks piedāvāts jauna tematisko pasākumu sērijas sākums ar nosaukumu „Radio Parāde", informē kluba mediju koordinatore Inita Zīmele. Šonedēļ „Pie L Tipa" viesosies kluba labs draugs un sadarbības partneris Radio SWH.
Klubā „Pie L Tipa" jauna pasākumu sērija – „Radio Parāde"

„Radio Parādes" ievaros klubs „Pie L Tipa" aicinās ciemos kādu Latvijas radiostaciju un pie DJ pults būs cilvēki, kas ikdienā klausītājiem paliek neredzami. Tādejādi kluba apmeklētājiem tiks dota iespēja novērtēt radio DJ darbu uz skatuves, savukart radio DJ tas būs izaicinājums uzrunāt publiku ārpus radioviļņu frekvencēm.

Pirmais parādes dalībnieks jau šo sestdien, 22. oktobrī, uz kluba „Pie L Tipa" skatuves būs visu laiku labāko melodiju pārraidītājs Radio SWH. Ja tikai līdz šim klubs bija dzirdams radio (Radio SWH raidījuma „Radio Bihne" ietvaros tiešraides no kluba ceturdienu vakaros ir dzirdamas ēterā), tad tagad arī radio būs redzams klubā.

Pieredzes bagāto Radio SWH „Radio Parādē" pārstāvēs tādas klausītāju iemīļotas radio personības ar lielo burtu kā DJ Fredis ar savu programmu „Mazā sestdiena", DJ Ufo ar „Dziesma + komentārs", DJ Artis Dvarionas ar „Rockotēka" un DJ N'Works jeb Normunds Rutulis.

„Radio Parāde" sestdienu sāksies pulksten 23.00 Ieeja klubā no 21.00 līdz pulksten 23:00 būs par brīvu, bet pēc – Ls 3.

Klubs „Pie L Tipa" - vieta, kur satiekas radio klausītāji ar radio DJ.®

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV