Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Joseph Willow's Jazz Club" koncerta īpašais viesis - Deniss Paškevičs

EasyGet.lv, 21.10.2011. 17:34

Otrdien, 25. oktobrī, plkst. 20:00 LMA Studentu klubā notiks džeza koncertu sērijas „Joseph Willow's Jazz Club" regulārais pasākums, vakara īpašie viesi – saksofonists Deniss Paškevičs un džeza kvartets „Dynamic", informē kluba pārstāve Baiba Norlinde.
„Joseph Willow's Jazz Club" koncerta īpašais viesis - Deniss Paškevičs

Kā ierasts, pasākums norisināsies divās daļās - pirmajā daļā Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza klases studenti uzstāsies kopā ar vakara īpašajiem viesiem – saksofonistu Denisu Paškeviču un džeza kvartetu „Dynamic". Vakara otrā daļa tiks turpināta ar jam session, kuras laikā kāpt uz skatuves un improvizēt aicināts ikviens.

Deniss Paškevičs apguvis flautas spēli Latvijas Mūzikas akadēmijā, arī mācījies saksofona spēli Gearg Gots mūzikas koledžā Igaunijā. Pēcāk apguvis arī basa klarnetes spēlēšanas mākslu. Bijis grupas „Time After Time" dalībnieks. Vairāku desmitu gadu laikā darbojies vietēja un starptautiska mēroga projektos, sadarbojies ar džeza mūziķiem no dažādām valstīm. 2004. gadā tapis albums "Baltic project", kurā Deniss piedalījies kopā ar igauņu bundzinieku Aivaru Vasiljevu, bassistu Mikhel Melgand un kanādiešu Grammy balvas ieguvēju Nick Ali Brownman. Bijis mākslinieciskais vadītājs projektam „Balticness", kura laikā 11 valstu džeza mūziķi ar koncertprogrammu devās tūrē pa 11 Baltijas jūras reģiona valstīm.

2010. gadā Deniss Paškevičs apvienojies ar trim profesionāliem mūziķiem džeza kvartetā „Dynamic", lai eksperimentētu ar džezu. „Dynamic" sastāvā ir ģitārists Mārcis Auziņš, basģitārists Edvīns Ozols, bundzinieks Artis Orubs un Paškevičs. „Dynamic" apvieno tradicionālā džeza un oriģinālā grūva pieredzi ar funk/acid/fusion ievirzi.

Ieeja klubā no plkst. 19:00, skatuve no plkst. 20:00.

Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls.

Foto: Deniss Paškevičs. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV