Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Andrē piedāvā jaunu videoklipu

Andris Koemecs, 21.10.2011. 18:13

Ierakstu kompānija "Dynamic Records" ( http://www.dynamicrecords.lv ) piedāvā šogad jau otro hip hop izpildītāja Andrē mūzikas video klipu. Šoreiz klips ir tapis dziesmai "Bez Raizēm", kuru, tāpat kā iepriekšējo klipu dziesmai "Uzvaras Garša" ( http://youtu.be/BqnP_6qSVGk ), veidoja Mārtiņš Rudzītis jeb Tanuki Mink ( http://tanuki-mink.tumblr.com).
Andrē piedāvā jaunu videoklipu

Dziesmas "Bez Raizēm" vokālo, instrumentālo un pilno versiju iespējams bez maksas lejupielādēt: http://www.andree.lv/singls

Dziesma tapusi kopā ar r'n'b dziedātāju Māri Rumbu jeb Marizo (http://www.draugiem.lv/music/10016552/ ) , kurš jau kādu laiku dzīvo un strādā Anglijā. "Man šī sadarbība tapa ļoti pēkšņi un spontāni. Es ar Māri jau sen gribēju ierakstīt kādu kopīgu dziesmu. Vairākus gadus mums tas neizdevās, bet tad pēkšņi uz īsu mirkli viņš vasaras sākumā atbrauca uz Latviju apciemot savu ģimeni pēc ilgiem laikiem, un es izmantoju šo situāciju. Diezgan ātri tapa piedziedājums un tālāk jau arī viss pārējais," stāsta Andrē par sadarbību ar Marizo.

Dziesmā piedalās arī dziedātāja Iveta Baumane (http://www.draugiem.lv/ivetta/ ), ar kuru Andrē jau veiksmīgi ir sadarbojies vairākās savās solo dziesmās. Iveta Baumane piedalījās arī Andrē debijas albumā "Cits Skatiens", kurš tika izdots pagājušā gada oktobrī un tika nominēts arī "Gada Balvai 2010" kā labākais hiphop albums. Šobrīd šo albumu klausītāji var bezmaksas lejupielādēt šeit: http://www.andree.lv/albums . "Ivetai ir ļoti savdabīga un spēcīga balss. Un tikpat spontāni, kā tapa sadarbība ar Marizo, radās arī ideja par Ivetas pieaicināšanu šim singlam. Es nevēlējos kārtējo puišu dziesmu. Sapratu, ka kaut kas trūkst, tā teikt asumiņa, un tāpēc tika pieaicināta Iveta. Esmu ļoti apmierināts ar galarezultātu," stāsta Andrē.

Par mūziku parūpējās Latvijā pazīstams elektroniskās klubu mūzikas djs un producents Andris Lazdāns jeb Andy Bassland (http://www.draugiem.lv/music/10011950/ ). "Pēc veiksmīgā singla "Uzvaras Garša", kurš tapa ar citu Latvijas elektroniskās mūzikas porducentu EdgeCore, sapratu, ka Latvijā ir ļoti daudz labu elektroniskās mūzikas producentu. Tāpēc nolēmu to izmantot un turpināt tādā pašā garā, iekarojot savu esošo un jauno klausītāju sirdis, ar kaut ko nebijušu Latvijas mūzikas industrijā. Biju jau agrāk pamanījis dj Andy Bassland. Man ļoti patīk tā noskaņa, kuru viņš spēj radīt house un progressive deju mūzikā, tāpēc, ilgi nedomājot, pēc singla "Uzvaras Garša" nākamo sadarbību piedāvāju tieši Andy Bassland, un viņš piekrita. Turklāt galarezultātu Jikvienam tagad ir iespēja gan dzirdēt, gan redzēt," stāsta Andrē.

"Dziesma "Bez Raizēm" paguva vasarā jau izskanēt daudzās radiostacijās un klubu ballītēs. Dziesmu ir iecienījuši daudzi klausītāji, tāpēc likumsakarīgi tika nolemts, ka vajag dziesmai veidot arī klipu," turpina Andrē. "Es vēlējos ar klipa palīdzību parādīt, ka izklaidēties jeb ballēties var arī bez sliktajiem ieradumiem, t.i., alkohola, narkotikām utt. Un, manuprāt, mums izdevās to lieliski iemūžināt. Ceru, ka jaunieši, šo klipu noskatoties, to sapratīs un nedaudz aizdomāsies par to."

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV